TEK GOL 6 PUAN

Süper Lig’in en alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında gülen taraf Alanyaspor oldu. Doğrudan küme düşme rakibimiz olan İstanbulspor’dan 3 puan almak 6 puan değerindedir. Üstelik bunu deplasmanda yapmak muhteşem oldu.

 

Fatih Tekke yönetiminde hiç iyi olmayan bir süreçten geçiyoruz ama hoca eski takımına karşı oynayınca bir tık avantajlı konuma geçtik. İstanbulspor’daki oyuncuları yakından tanıyan Fatih Hoca belki de rakibin gol atamayacağını bildi ve tek atar 3 alırım diye düşündü. Yabancı stoperleri ile devam eden ve kanatlarda Oğuz ile Sisto’dan vazgeçmeyen, Efecan’ı ise yine orta alana atan Fatih Hoca geçtiğimiz hafta çok kötü sonuç veren sistemini bir kaç iyileştirme ile sahaya sürdü. İstanbulspor gerçekten de ligin en zayıf takımlarından ve gol atmakta inanılmaz zorluk çekiyorlar. Biz de öyle olunca kısır bir maç oldu ama son dakikalarda yine imdadımıza duran top yetişti ve bir korner sonucu penaltı ile golü bulduk. Oyun iç açıcı olmasa da bu gol bizleri umutlandırdı. Umarım bu puanların devamı gelir.

 

Fatih Hoca’nın 90 artılara kadar sadece iki değişiklik yapması da yönetime bu kadro zayıf oyuncu bile değiştiremiyorum demekti. Devre arası takviyeler için belki de iyiden iyiye herkesin kafasında bazı şeyler şekillenmeye başladı.

 

Kilometrelerce uzağa giderek takımı yalnız bırakmayan taraftara da teşekkür etmek gerek. Alanya taraftarı iyi günde olmasa da kötü günde bu takım için elinden geleni yapıyor. Belki de taraftarlık budur.