TEHDİTLERE BOYUN EĞMİYORUZ!

Bugün gazetemizde yer alan ‘Büyükşehir’in şortlu anketörü’ haberinin muhatabı olan Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz, yaptığımız haberden dolayı gazetemizi arayarak çalışanlarımıza ağza alınmayacak küfürler ederek, tehditler savurdu. Yapılan tehditlere boyun eğmeyeceğimizi ve hakkımızı mahkeme yoluyla arayacağımızı kamuoyuna bildiririz

28 Kasım tarihli gazetemizin manşetinde yer alan ‘Büyükşehir’in şortlu anketörü’ haberinin ardından gazetemizi arayan Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz, çalışanlarımıza ağza alınmayacak küfürler ederek, tehdit etti. Eşinin Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığını söyleyen Özkiraz telefon görüşmesinde, “Haberi kaldırmazsanız ofisinize geleceğim.  Haberi kendi bildiğim yöntemlerle kaldırtırım. Geldiğimde ofiste kim var, kim yok ağızlarını burunlarını kırarım. Kimle uğraştığınızın farkında değilsiniz. Ben dava açmakla uğraşmam. Gerekeni kendim yaparım” ifadelerini kullandı. 

ÖNCEKİ HABERİMİZİN DETAYI!

Özkiraz’ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımına dayanarak gazetemizde yer verdiğimiz haberin detayları şu şekilde:  “Antalya’dan Konya’ya seyahat ederken, arabada çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz, kafalarda soru işareti bıraktı. ‘Antalya Büyükşehir Belediyesi’ yazılı kartla araçta seyahat eden Özkiraz’ın, Büyükşehir’le nasıl bir yakınlığı olduğu merak konusu oldu. Özkiraz’ın akşam saatlerinde çektiği ve Antalya’dan şortla çıktığı, Kulu’da kara yakalandığını belirttiği videoda araçtaki, ‘Antalya Büyükşehir Belediyesi’ ibaresinin cama yansıması dikkatlerden kaçmadı. CHP ile yakınlığını sosyal platformlardan da açıkça belli eden ve özel bir anket şirketi başkanı olan Kemal Özkiraz’ın akşam saatlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi araçta olması kafalarda soru işareti bıraktı.” 

HAKKIMIZI HUKUK YOLUYLA ARAYACAĞIZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi yazılı kartla bir araçta seyahat ettiği videoyu yayınlayan Özkiraz’ın iftira atmadan, görüneni yazarak belediyeyle olan yakınlığını sorguladığımız haberden dolayı aldığımız tehditlere boyun eğmeyeceğimizi, konuyu mahkemeye taşıdığımızı ve hakkımızı hukuk yoluyla arayacağımızı kamuoyuna bildiririz.

HABER MERKEZİ