TEHDİTLERE BOYUN EĞMEYECEĞİZ

15 Temmuz’da Antalya için habercilik yapmak, Antalya için doğruları söylemek için yola çıkmıştık. Bu doğrultuda habercilikte ödün vermeden kentin sesi olmaya devam ediyoruz. Yaptığımız haberler içinde tehditler alsak da, doğruları okuyucularımıza aktarmaya devam edeceğiz.

İLKELERİMİZDEN TAVİZ VERMEYİZ

28 Kasım Cumartesi günü, gazetemiz ve web sitemizde yer alan ‘Büyükşehir’in şortlu anketörü’ haberinin muhatabı olan Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz, yaptığımız haberden çok çok rahatsız olmuş ki, gazetemizi arayarak çalışanlarımıza ağza alınmayacak küfürler ederek, tehditler savurmuş. Demek ki yapılan haber beyefendiyi çok çok çok rahatsız etmiş. Öncelikle Kemal bey, varsa rahatsızlığınız veya haberden duyduğunuz rahatsızlık varsa hukuki süreci başlatırsınız. Bu işler tehditlerle olmaz…

KENDİNİZLE LİDER’İ KARIŞTIRMAYIN

Gazetemizi arayıp, haberi kaldırın, ofisinizin önüne geldim inin aşağıya, hepinizi öldürürüm ile bu işler olmaz. Demek ki siz sosyal medyadan yazdıklarınızı sildiğinizde bu tehditler üzerine siliyorsunuz. Biz yaptığımız haberlerin her zaman arkasındayız tehditlere pabuç bırakmayız. Ayrıca söylediğiniz tüm kötü kelimeleri size geri iade ediyoruz. Sizin yaptınız ancak ve ancak sosyal medya silahşörlüğüdür.

BÜYÜKŞEHİR’DEKİ BÜROKRATLARLA BAĞIN NE?

Beyefendinin çok rahatsız olduğu haberin kaldırılması için arayan arayana. Kentte yayın yapan bazı web siteleri de aynı haberi kullandı. Ama onlar saatler sonra haberi sildi veya gizledi. Büyükşehir’de eşinin çalıştığını aracında eşinin olduğunu itiraf eden bay Kemal’in haberinin kaldırılması için beni bir çok kişi aradı. Bay Kemal’i çok sevdiklerini söyleyen Büyükşehir bürokratlarına bende haberi kaldıramayacağımı ilettim. Bunun ardından bay Kemal, tehditlere başladı.

ANTALYA’YA ÇÖREKLENMİŞ

Bay Kemal, 2019 seçimleri öncesi yine Antalya’da bir belediyede yağlı ballı anket işi yaparken, ani manevra ile seçime sayılı günler kala, hoppp Büyükşehir adayına dönüverdi. Peki dün açıklama yapıyorsun beyefendi, Büyükşehir’den hiç ücret almadım, almıyorum diyorsun, bu anket çalışmalarını ücretsiz mi yapıyorsun?