TDV İyilik ödülü Antalya’ya geldi
Türkiye Diyanet Vakfı(TDV) iyilik ödülleri Cumhurbaşkanlığı külliyesinde yapıldı. Bu yıl din görevlileri arasında iyilik ödülü Antalya’ya geldi.

Türkiye Diyanet Vakfı(TDV) iyilik ödülleri Cumhurbaşkanlığı külliyesinde yapıldı. Bu yıl din görevlileri arasında iyilik ödülü Antalya’ya geldi.
Antalya Müftülüğünde Engelli Koordinatörü, İsmet Yüce camii İmam-Hatibi Hasan Koç, cami dersleri, engellilere yaşlılara şehit aileleri ve gazilere yönelik çalışmalarıyla çölyak hastaları ve otistik çocuklara aylık 1500 kg. glutensiz ekmek yapıp dağıtması ve diğer sınırsız hizmetleriyle iyilik ödülüne layık görüldü
Bu kapsamda ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın
elinden alan Koç’a tebrik yağdı.
Antalya’da 6 yıldır yapılmayan köprülü kavşakların yapımının başlaması ile tartışmalarda başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Duraliler, Uncalı, Sanayi ve Kepezüstükatlı kavşak çalışmalarının start alması sonrası vatandaşlar ilginç bir eyleme imza attı. Duraliler kavşağına kim tarafından asıldığı belli olmayan pankartlarda, “'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür edilirken, kavşakları kimin yaptırmadığını biliyoruz” denildi.
AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş Serik’te ev ziyaretlerinde bulundu.
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal 1996 yılında terör örgütü tarafından şehit edilen Onbaşı Mehmet Koparan’ın ailesini ziyaret etti.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 16 Mart Pazar günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Antalya’nın turizm gözdesi Kaş’ta, villa turizminin gölgesindeki “kaçak yapı” krizi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un AK Parti İl Başkanlığı ziyaretiyle yeniden alevlendi. AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, turizmcilerin sorunlarını dosya halinde Bakan’a sunarken, oklar CHP’li Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan’a çevrildi. Seçim öncesi “umut tacirliğiyle” gönülleri çelen Demirhan, şimdilerde hareketsizliği ve tutarsızlığı nedeniyle sert eleştirilerin hedefi haline geldi.
Antalya’da ‘Antalya Yetimlerine Sahip Çıkıyor’ projesiyle yetimler için iyilik sofrası kuruldu.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 15 Mart Cumartesi günü Antalya’daki 9 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Her yıl geleneksel olarak turizmci Tolga Cömertoğlu ve eşi Manolya Cömertoğlu’nun katkılarıyla 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, bu yıl bin 200 çocuk ağırlandı.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 14 Mart Cuma günü Antalya’daki 8 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DÖSİAD) tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İftar yemeğinde, iş dünyası ve dernek üyeleri bir araya gelerek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz