TAVŞAN VE TAZI HİKAYESİ

Günümüzdeki CHP Genel Merkez yönetiminin, siyaset anlayışı aslında tam da bu şekil. Tavşana kaç tazıya tut misali... Aday belirleme sürecinden başlayarak sonrasındaki meclis üyelikleri listesine kadar yaşanan rezaletin ortaya konduğu durum her şeyi özetliyor aslında.

***

Kapalı kapılar ardından "Dem"lenen kafalar yapılan rezillikler ortaya çıkmaya başladığı zaman söylem değişikliğine gitme veyahut ta birilerini ortaya atarak günü kurtarma derdine düşüyorlar. Tıpkı Afyon Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın konuşmasıyla yaşanan süreç gibi.

***

Burcu Köksal "Dem Parti" hariç herkese kapımız açık olacak derken Genel Başkanı Özgür Özel ise "dil sürçmesi" diyerek geçiştirme telaşına kapıldı. Burcu Köksal geri adım atmayıp verilen söz üzerine konuştum deyince de CHP'nin tıpkı ortakları olan "Kandil" seviciler gibi eş başkanı olan Ekrem İmamoğlu "ya başka parti ya başka iş" restini çekti.

***

Bak hele sen konuşana. Be arkadaş senin genel başkanın bile bu kadar sert üslup kullanmamışken sana ne oluyor da böyle ağır konuşabiliyorsun? Sana "Özel" yetkiler verdiler de CHP'li dostların haberi mi yok? Yoksa algı becerilerinle kazandığın ama hizmet anlamında hiç bir şey katamayıp eline yüzüne bulaştırdığın koltuk 31 Mart'ta gidecek korkusuna mı kapıldın?

***

Hadi sen karşına göstermelik aday çıkaran ama aslında el ele verdiğiniz ortakların küserse diye korkuyorsun da ya senin etrafında olup da sana destek verdiğini iddia eden çakma milliyetçilere ne demeli? Kendini milliyetçi gören, gösteren hangi vatandaş pkk uzantılarının desteklediği yerde olur ki?

***

Tabi siz algı ve yalanı iyi becerince üç kuruşluk mama kabından yal yiyenler sizin sözlerinize kanabilir. Halbuki İç Anadolu'da başka, Akdeniz ‘de başka Mersin ve İstanbul'da bambaşka bir yüzünüz olduğunu anlasalar yine dururlar mı sizin yanınızda bilmem ama bildiğim bir şey var ki yüzünüzdeki kirli maskeler elbet 31 Mart'ta dökülecek.

***

Yani 31 Mart'a kadar yalan, dolan, fitne fücur ne beceriniz varsa ortaya koyabildiğinizi koyun ama tavşana kaç tazıya tut masalınızı bu millet artık yemeyecek.

***

31 Mart günü yüce Türk milleti sadece anlaşma "kent uzlaşısı" yaptık dediğiniz yerlerde değil ulu önderin “bir bütündür bölünemez” dediği vatanın tüm sahtinde sizi sandığın dibine gömecek. İşte ondan sonra ben nerde yanlış yaptım şarkısını dinlersiniz kandil seven dostlarınızla.

Aramızda kalsın başkan gidiyorsunuz!