TATSIZ TUR

Antalyaspor - Pendikspor maçı öncesinde beklentim; Ersun Yanal'ın daha fazla genç oyuncuya şans verdiği bir ilk 11'di. Ancak Alanyaspor maçının 11'inde yer alan 6 futbolcuya bir de Jahovic ve Fredy'yi eklemesi aklıma iki şeyi getirdi. Bunlardan ilki Ersun Yanal'ın kupaya verdiği önem oldu. İlk maçtan finale kadar takımın odağını burada tutmak ve kısa yoldan Avrupa'nın peşinde gitmek...

Diğer olasılık ise, Alanyaspor karşısında gösterilen performanstan memnun olmama ve hafta sonu oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında revizyona gitme olasılığı... Tabi ki bu olasılıkta Fredy ve Jahovic'i dışarıda bırakmak gerekiyor. İki futbolcunun maç eksiğini yenebilmesi için güzel bir fırsat oldu.

Antalyaspor için antrenman havasında geçen maçın ilk 40 dakikası, izleyenleri gerçekten sıktı. Ligdeki kazanamama serisinin kupada da devam edip etmeme endişesine Fredy son verdi. Sakatlığı gerekçesiyle haftalardır formasından uzak olan Angolalı futbolcu, attığı golle hem takımına hem de kendisine yeniden hayat verdi.

İkinci yarı da klasik Türkiye Kupası maçı havasında geçti. Adis Jahovic'in 77. dakikada penaltıdan kaydettiği gole kadar tribünde uyuduk diyebiliriz. Tamamen kısır, zevk vermeyen bir Türkiye Kupası mücadelesine daha şahit olduk. Tabi ki bunda rakibin 2. Lig temsilcisi olmasının da etkisi oldu.

Tatsız bir maç izlemiş olsak da 6 maçtır kazanamayan Antalyaspor için gelen tur, bir teselli ikramiyesi gibi oldu.