Tatilin Yeni Adresi: Le Chic Fethiye

Tatil yapmak isteyen kişilerin en fazla tercih ettiği yerlerden birisi Fethiye oluyor. Burada lüks ve kaliteli bir tatil arayanlar için yeni adres le chic Fethiye ismi ön plana çıkıyor. Hem tatil için hem de balayı için tercih edilebilecek bir yer olması ile ön plana çıkıyor. Misafirlerine doğaya ve gökyüzüne yakın bir ortam sunuyor. Sevdikleriniz ile birlikte harika vakit geçirmek isterseniz tercih edebileceğiniz bir oteldir. Otelde ultra lüks detaylar sunuluyor ve bu sayede glamping tecrübesini en iyi şekilde yaşamanız mümkün oluyor.

Otelin misafirleri odalarında muhteşem manzara eşliğinde vakit geçirebilir ve manzaranın tadını sonuna kadar çıkarabilir. Aynı zamanda odada yer alan jakuzide keyif yapmak da mümkündür. Bununla birlikte misafirler, odanın içinden dış mekâna açılan havuzda istedikleri gibi iyi vakit geçirebilir.

Le Chic Fethiye Suite Seçenekleri Neler?

Le Chic Fethiye, misafirlerine farklı suite seçenekleri ve tatil fırsatları sunuyor. Bunlar; balayı suite, junior suite, akvaryum suite, lale suite olarak ayrılır.

Balayı Suite; Balayı çiftlerine güzel vakit geçirmek için pek çok imkân sunan bir odadır. Çok özel bir dome ile tasarlanmıştır ve odanın içerisine kadar uzanan havuzu mevcuttur. Swimup özelliği ile odanın içinden dışarı açılan havuza ulaşabilirsiniz. Yatağın tam üzerinde ise bir pencere yer alır ve misafirlere kaldıkları süre boyunca gökyüzünü, yıldızları izleme imkânı sunar. 2+1 kişilik odada jakuzi de yer alır.

Junior Suite; Junior suite hem lüks hem de konforlu bir odadır. 2+1 kişiliktir ve 40m2 boyutundadır. Şık ve seçkin bir oda olarak öne çıkıyor ve harika bir tatil deneyimi sunuyor. Aynı zamanda kişiye özel havuzu ve jakuzisi de mevcuttur. Muhteşem bir manzaraya karşı tatil yapma imkânı tanır.

Akvaryum Suite: Doğanın yeşilini ve mavisini en iyi şekilde sunan bu oda, lüks ve konforlu bir tatil imkânı sunuyor. Özel havuzu ve jakuzisi bulunuyor. Aynı zamanda gökyüzü manzarasını en iyi şekilde sunmak için açılabilir tavan penceresine sahip olan bir suite. Çarpıcı bir tatil serüveni sunuyor.

Lale Suite: Doğanın içinde gözlerden uzak bir tatil yapmak isteyen kişiler için lale suite ideal bir seçenek olarak sunuluyor. Verandada bulunan özel havuzu ve jakuzisi ile keyif yaparken bir yandan da manzaranın tadını çıkarmak mümkündür. 2 kişilik bu odada hem konforlu hem de şık ve lüks bir tatil yapmak mümkündür.

Le Chic Fethiye Kimin?

Lüks ve konforlu bir tatil deneyimi arayan kişiler için ideal seçeneklerden birisi olan ve Fethiye’de tatilin yeni adresi olan Le Chic Fethiye, CRM Grup’a aittir. Otelde muhteşem bir doğa manzarası misafirlere en iyi şekilde sunuluyor. Aynı zamanda ziyaretçilerin konforu için bütün odalarda her şey düşünülmüştür. Le chic Fethiye kimin sorusu bu şekilde yanıtlanabilir.

Le Chic Fethiye Güvenilir Mi?

Tatil yapacak olan kişilerin ilk istedikleri şeylerden birisi güvendir. Bu kapsamda Le chic Fethiye güvenilir olması ile ön plana çıkıyor. Müşterilerine konforu ve mahremiyeti bir arada sunuyor. Aynı zamanda rahat bir tatil yapmaları için de güvenliğine çok önem veriyor.

Le Chic Fethiye Arkasında Hangi Şirket Var?

Kaliteli tatilin yeni adresi olarak ön plana çıkan otelde farklı odalar ve lüks bir tatil sunuluyor. Le chic Fethiye sahibi olan şirket CRM Grup’tur. Şirket, turizm yatırımları kapsamında eşsiz manzaralı, konforlu, lüks, şık ve güvenli bir otel tasarlamıştır.