TATİLE 'VEDA' İŞE MERHABA

2021 yılının çoğu, karantinada geçse de magazin dünyasında olaylar eksilmedi. Lider Haber Merkezi, ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledi. İşte, haftanın öne çıkan magazin enleri...

LİDER HABER MERKEZİ

ARTIK İŞ ZAMANI

Aslı Bekiroğlu sezonu sevgilisi Çağrı Telkıvıran, yakın arkadaşları; Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ile Bodrum’da açmıştı. Tüm yaz denizin güneşin tadını çıkaran oyuncu, noktayı koydu. “Benim tatilim bitti, artık iş zamanı” dedi.

TATİLİ İPLE ÇEKİYOR

Nilperi Şahinkaya önceki gün heykeltıraş aşkı Emre Yusufi ile Etiler’deydi. Cem Yılmaz’ın dizisi ‘Erşan Kuneri’de rol alan oyuncu, “Set çok eğlenceli geçiyor. Çekimler güle oynaya devam ediyor. Biter bitmez tatile çıkacağım” dedi.

TÜM EKİBE HEDİYE

‘Gelinim Mutfakta’ programını sunmaya başlayan Demet Akalın önceki gün Vadistanbul’daydı. Program sonrası soluğu alışveriş merkezinde alan popçu, “İzleyicilerden çok olumlu tepkiler aldık. Müthiş enerji doluyuz. Buraya ekip arkadaşlarıma hediye almaya geldim” diye konuştu.

BABA-KIZ ALIŞVERİŞTE

Tamer Karadağlı önceki gün İstinyePark’taydı. 2007’de boşandığı Arzu Balkan’dan olan 15 yaşındaki kızı Zeyno ile mağazaları dolaştı. Oyuncu, “Zeyno artık genç bir kız. Benim de en iyi arkadaşım. Birlikte alışveriş yapmaktan keyif alıyoruz” dedi.

İLK KEZ SEZEN'DEN ŞARKI ALDI

İlk plağını 1976’da çıkaran Zerrin Özer kariyerinde ilk defa bir Sezen Aksu şarkısıyla sevenleri ile buluştu. Zerrin Özer’in, sözleri Minik Serçe’ye ait olan ‘Ben Hep Buralardayım’ parçası dijital platformlardaki yerini aldı. Şarkıcı, “Sezen benim lokumum. Türkiye’nin de 1 numarası. Onu pamuklara sarıp saklamamız gerekli” dedi. ‘Ben Hep Buralardayım’a çekilen klibi Ferit Çetinkaya yönetti.

YARIN AKŞAM ŞOV YAPACAK

Ajda Pekkan özel şovuyla Fişekhane Deniz Konserleri’nde yarın akşam sevenleri ile bir araya gelecek. 65 kişilik dev kadro kendisine eşlik edecek. Pandemi sonrası İstanbul’da ilk kez sahneye çıkacak olan Ajda’nın sürprizlerle dolu konseri saat 21.00’de başlayacak.

YİNE ZİRVEDE

Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, sürprizlerle dolu onuncu bölümüyle yine büyük ilgi gördü. Reytinglerde üst sırada yer aldı, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. ‘Ada’ (Cemre Baysel), ‘Bora’nın (Aytaç Şaşmaz) ‘Meltem’e (Selver Mira Atagül) yakınlığını görünce kıskançlık krizine girdi. ‘Bora’nın aldığı intikam ‘Ada’yı incitti.