TAŞLAR YERİNE TEKRAR OTURDU

Türkiye’nin 100. Yılı’na ASRIN FELAKETİ ile başladık. Geçen 100 yılda ne badireler atlattı bizim cennet ülkemiz. KURTULUŞ SAVAŞI’NDAN sonra dimdik AYAĞA kalktı.

Baktığınızda UMUDUNU hiç yitirmeyen bir ecdadın torunlarıyız biz. Her seferinde birileri FİTNE-FESAT çıkarmak için çalışsa da biz İNATLA ayağa kalkmış MİLLETİZ.

Bizim hamurumuzda, UMUTLA-İNATLA yaşamayı bilip ayağa KALKMAK var. Ne badireler atlattı benim cennet VATANIM. Kaç İHTİLAL gördük, bilenler bilir.

Yetmedi üstüne birde FETÖ’ nün DARBE GİRİŞİMİ veya diğer adıyla KALKIŞMASI’NI yaşadık. Öyle veya böyle hiç birine izin vermedi benim ülkemin aklıselim insanı.

Daha bir iki hafta öncesine kadar ülkemizi BÖLME girişimi denecek bir senaryo ile KUTSAL İTTİFAK kuranlar oldu. Sonucunda BEDBAHT oldular. Belki de darmadağın olacaklar.

Tüm yaşanan olumsuzluklara karşı TÜRKİYE YÜZYILI ile sevdası ile yola çıkanlar menzile yani KIZIL ELMAYA doğru adım adım ilerlemek adına çetin yolun kapısını araladı.

Önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın YEMİN etmesi ile YÜZYILIN KABİNESİ açıklandı. Kabine ekonomi ağırlıklı. Belki de önümüzdeki dönemin en önemli konusu bu olacağı için.

Kabinede bizden yani ANTALYA’MIZDAN bir eksilme yaşandı. Dışişleri Bakanlığı’nda en uzun süre görev yapan ikinci isim olan MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU yerini MİT Başkanı HAKAN FİDAN‘a bıraktı.

Antalya için bir kayıp gibi görünse de TÜRKİYE YÜZYILINDA önemli bir değişim olarak görmek lazım. Şehrimizin diğer temsilcisi Kültür ve Turizm Bakanı MEHMET NURİ ERSOY’un göreve devam edecek olması da ayrı bir kazanımdır.

Türkiye’nin can damarı olan hatta ekonominin lokomotifi olarak gösterilen TURİZMDE bir Antalyalının söz sahibi olması sanırım çok önemli. Hem de ikinci dönemi olması münasebetiyle.

Artık kartlar yeniden karıldı. Şimdi yaşanan OLUMSUZLUKLARA karşı tekrar bir şeylerin İYİ GİDECEĞİNE, düzeleceğine, olumlu şeyler olacağına olan İNANCIMIZ tamdır.

Bu minvalde, KARTLAR karıldı, TAŞLAR YERİNE OTURUYOR. Ve o zaman BAŞLASIN TÜRKİYE YÜZYILI!

FABRİKA AYARLARI!

Seçim bitti, herkes SÖYLEYECEĞİNİ söyledi. Artık FABRİKA AYARLARINA dönme vakti geldi. Kazananlar kaybedenler hesap yapacak. HESAPLAŞMALAR çetin geçecek.

Bizler bunları beklerken birileri de FABRİKA AYARLARINA DÖNMEYİ sanırım yanlış anlamış. Bu zat-ı muhterem CHP’nin Kepez İlçe Başkanı ÖNDER KURNAZ!

Bir yerel gazetede ‘KURNAZ’IN HEDEFİ BELEDİYEYİ ALMAK’ diye bir açıklamasını okudum. Daha bir dur, nefes al. Senin partinin ne olacağı henüz belli değil. MYK ve PM’in KURULTAY sürecini başlatmışken senin çıkışın erken olmuş. Siz önce bir iç hesaplaşmanızı yapın bakalım.

KURNAZ’ı bilenler bilir. Özellikle Muratpaşa Cami yanındaki büyük AVM önündeki DUBLEKS BÜFE’nin kendisine ait olduğu yönündeki iddialar halen cevaplanmamıştır.

Böyle bir durumda “Zaten sen ALMIŞSIN ALACAĞINI” derler adama. Şimdi kalkıp KEPEZ BELEDİYESİ’Nİ ALMAK istemen biraz manidar olur. Hoş KEPEZ’de geliri iyi olan DUBLEKS BÜFE veya yeni yapılacak yer yok sanırım.

Kepez’i alıp alamayacağını bilemem ancak CHP’li KURNAZ fabrika ayarlarına dönmeyi yanlış anlamış olmalı. Erken öten horozun akıbeti gibi sesini keserlerse şaşırmasın. FABRİKA AYARLARINI iyi anlasın.

“DUR” DİYEN BİRİ ÇIKTI

Antalya’nın başı KARAVANCILAR ile dertte. Son 3 yıldır bu memleket KARAVANCI İSTİLASINA uğradı. Herkes kira, Ukraynalı, Rus falan sorun derken bu sorunu ıskaladı!

Özellikle KONYAALTI ilçesinde sahile yakın sokak ve caddeler, hatta ve hatta ÇOCUK PARKLARI bile KARAVAN istilasında. Çekirge sürüsü gibi mübarek. Sayıları her geçen gün artıyor.

Büyükşehir Belediyesi KARAVAN PARKI yaptırıyor. Kaç karavan kapasiteli tam belli değil. Olsa olsa 50 KARAVAN. Yeterli olur mu derseniz cevabım kocaman hayır.

Çünkü Antalya’da ben diyeyim 300, siz deyin 500 civarı KARAVAN var. Bu sayı yaz sezonunda daha da artıyor. Sözde bu park bitince sokak araları ve sahil bandına KARAVANLARIN PARK etmesi yasaklanacakmış!

Bu iyi bir haber olmakla birlikte diğer bir tehlike de Muratpaşa ilçesi sınırlarında. Falez 1, Falez 2 Parkı’nın çevresi KARAVANCILAR tarafından istila edilmeye başlandı.

Vatandaşların ısrarlı şikayeti üzerine önce POLİS sonra ZABITA soruna el atmak zorunda kaldı! KARAVANLAR görüntülendi ve sahiplerine haber verilerek kaldırmaları tebliğ edildi.

Sonucu hep birlikte göreceğiz. Ya KARAVANCILAR bu işten galip çıkacak, ya da bu işten rahatsız olan ANTALYALILAR ile kent YÖNETİCİLERİ galip gelecek.

Bekleyip göreceğiz.