"Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz"

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan 28. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni’nde Lider Haber TV’ye önemli açıklamalarda bulundu. Turan yeni dönem hakkındaki görüşlerini Cansu Oktay’ın sunduğu Meclis Yemin Töreni Özel yayınında aktardı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan 28. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni’nde Lider Haber TV'ye konuştu. Seçim sonuçlarına dikkat çeken Turan meclisteki görev dağılımıyla ilgili görüşlerini aktardı.

"Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz" diyen Turan 28'inci Dönem ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Turan: "Öncelikle 28'inci Yasama Dönemi'nin aziz milletimize, ülkemize, Türkiyemize, Türkiye'ye umut bağlayan tüm kültür medeniyet coğrafyalarımıza, Türk ve İslam dünyasına hayırlı olmasını diliyorum. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Biz tüm gücümüzü milletten alıyoruz; rotasını ve istikametini milletin belirlediği bir siyasi hareket olarak ön plana çıkıyoruz. Milletimizin arzularını ve beklentilerini siyasete dönüştürdüğümüz için bugünlere kadar geldik ve 22 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımızıın liderliğinde bu millete hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Her zaman sahalardayız. Parlamentonun çalıştığı dönemlerde bizler görevimizin başındaydık; hem genel kurul faaliyetlerini yürüttük, hem de milletimizin buraya olan ziyaretlerini karşıladık ve onların isteklerini, arzularını gelip burada tekrar siyasete ve politikaya dönüştürme gayreti içinde olduk. Tabi biliyorsunuz ki seçim dönemleri genel kurulların çalışmaya ara verdiği dönemlerdir. Dolayısıyla bizler de seçim takvimi başladığında yani seçime gitme kararı alındığında buradaki genel kurul faaliyetlerimize ara verdik. 28'inci döneme hazırlık için tekrar sahaya çıktık ve uzun bir süre çalıştık. Elhamdürillah çabalarımızın neticesini de 323 milletvekiliyle parlemento aritmitiğini, fotoğrafını Cumhur İttifakı zaferle tamamlamış oldu. Bunların içinden 268 milletvekilini de AK Parti almış oldu. İnşaallah buradaki idari teşkilat, meclis başkanımız ve komisyonlar bizlerin çoğunluğu üzerinden oluşacak. Demokrasi ve kuralların gereği olarak Sayın Cumhurbaşkanımız seçilmiş oldu. Dava ve takım arkadaşları olarak eşgüdüm içerisinde biz de buradaki görevlerimizi yapacağız; milletimize ve ülkemize hizmet edeceğiz." dedi.

Konuşmanın devamı için tıklayınız.