TARİHİ ESER OPERASYONUNDA 2 KARDEŞE GÖZALTI
Muğla'da tarihi eser operasyonunda Helenistik döneme ait, çok sayıda sikke, ok ucu, bilezik ve yüzük ele geçirildi, 2 kardeş gözaltına alındı.

Muğla'da tarihi eser operasyonunda Helenistik döneme ait, çok sayıda sikke, ok ucu, bilezik ve yüzük ele geçirildi, 2 kardeş gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Yatağan ilçesinde V.Y., (45) ile kardeşi O.Y.'nin (41) ellerindeki tarihi eserleri satmak için müşteri aradığı istihbaratına ulaştı. Şüphelilerin birlikte kaldığı eve düzenlenen operasyonda Helenistik döneme ait 57 bronz sikke, 3 ok ucu, 6 altın bilezik, 3 altın yüzük ile 1 ruhsatsız tabanca, 4 dedektör, 3 dedektör tablası, 3 patlayıcı, 3 akü, 1 kulaklık, 15 bakır çubuk, 2 av tüfeği, 34 fişek ve 40 diaspor taşı ele geçirildi.
Gözaltına alınan 2 kardeş, polisteki işlemlerinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen tarihi eserler ise Müze Müdürlüğü'ne teslim edildi.
DHA
Antalya’da bir aracın motor kısmına giren yavru kedileri vatandaşlar telefondan kedi sesi açarak çıkartmaya çalıştı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü yaralandı.
Antalya'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.
Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde jandarmanın bir işletmeye gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda elektronik sigara ve kaçak tütün ele geçirildi.
Antalya'da yabancı uyruklu damat ve gelinin düğünde bulunduğu sırada evleri yandı.
Antalya'nın Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, hakkında 15 ayrı suçtan toplam 17 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 41 adet suç kaydı olan firari İ.M. yakalandı.
Antalya'da Sahil Güvenlik ekipleri tarafından düzensiz göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 3 lastik bot içerisinde 25'i çocuk olmak üzere 80 göçmen kurtarıldı.
Antalya'da yaptığı kaza sonrası yasal sınırın 5 katı alkollü olduğu tespit edilen sürücü jandarma ve sağlık ekibine zor anlar yaşattı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 yaşındaki çocuğun darbedilmesine ilişkin müfettiş görevlendirdi
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satış yapan bir aracın bagajında 4 kasa içinde 85 kilo kokmuş balık ele geçirdi. Şahıs hakkında tutanak tutulup, cezai işlem uygulanırken, balıklar imha edildi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz