TARAFTAR VE YANAL ARASINDA GERGİNLİK

Antalyaspor'un ligde 9 hafta sonra 3 puan kazandığı Rizespor karşılaşmasının son dakikalarında kırmızı beyazlı bir kaç taraftar ile teknik direktör Ersun Yanal arasında gerginlik yaşandı. Kulübenin arkasındaki tribünde yer alan bazı taraftarın istifa etmesini istediği ve hakaret ettiği teknik direktör Ersun Yanal'ı maçın bitiş düdüğü sonrası futbolcular ve yardımcıları sakinleştirdi.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, sahasındaki Rizespor galibiyetiyle üçüncü haftayı 4 puanla tamamladı. Ligde 9 haftalık galibiyet özlemine Rizespor'u yenerek son veren kırmızı beyazlılar, bu sezon oynadığı 3 maçta da karşılaşmanın uzatma dakikalarında kalesinde gol gördü. Ligin ilk haftasında Göztepe ile oynadığı maçta uzatma anlarında 90+2'de yediği golle 1 puana razı olan, ikinci hafta Fenerbahçe deplasmanında 89 ve 90+2'nci dakikada kalesinde gol görüp mağlup olan kırmızı beyazlılar, sahasındaki Rizespor maçında da 90+2'de penaltı atışından yediği golün ardından 90+7'de Wright'ın yine penaltıdan kaydettiği golle galibiyete ulaştı.

YANAL VE TARAFTAR ARASINDA GERGİNLİK

Karşılaşmada teknik direktör Ersun Yanal da kariyerinde 2006- 2007 sezonunda Manisaspor çalıştırdığı dönemin ardından Antalyaspor'un başında da 9 hafta süren ligde maç kazanamama sendromuna son verdi. Karşılaşma sırasında takımının kazanması için yedek kulübesinde sürekli futbolcularına uyarıda bulunan başarılı teknik adam son dakikalarda taraftarla arasında gerginlik yaşandı. Kırmızı beyazlıların 89'uncu golle Rizespor'un beraberliği yakaladığı golün ardından yedek kulübesinin arkasında yer alan bazı taraftarın tepki gösterdiği Ersun Yanal'ı futbolcular ve yardımcıları sakinleştirdi. 

'İSTİFA' SÖYLEMİNE TEPKİ 

Tribündeki yedek kulübesine yakın koltuklarda oturan bir kaç taraftarın 'istifa et', 'bırak git' söylemine ve hakaretlerine kızan Ersun Yanal, Antalyaspor'a galibiyeti getiren golün ardından ve maçın bitiş düdüğü sonrası tribüne yöneldi. Başta Nuri Şahin olmak üzere, yardımcıları sinirlenen Ersun Yanal'ı soyunma odasına yönlendirdi.

DHA