TARAFTAR REKORU GELİYOR

Süper Lig'in 16. haftasında Cumartesi günü Trabzonspor'u konuk edecek Antalyaspor'da taraftarın maça ilgisi oldukça büyük. Saat 19.00'da oynanacak olmasından dolayı mesai sorunu da yaşamayacak Kırmızı-Beyazlı taraftar, bu sezonun seyirci rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Namağlup lider Trabzonspor'a ilk yenilgisini tattırmak isteyen Antalyaspor'a destek için tribünleri doldurmayı amaçlayan Antalyalı futbolseverler, şimdiden yaklaşık 7 bilet satın aldı.

SADIK ÇETİN SADAK

BEŞİKTAŞ MAÇINI GEÇTİ

7 bin bilet satılarak bu sezon Antalya Stadyumu'nda en çok sayıda taraftarın ağırlandığı Beşiktaş maçı da şimdiden geride bırakılmış oldu. Siyah-Beyazlılara karşı oynanan karşılaşmada 5 bin 877 taraftarı ağırlayan Kırmızı-Beyazlılar, Adana Demirspor maçında bin 472, Başakşehir maçında 4 bin 72, Alanyaspor maçında 2 bin 813, Altay maçında 2 bin 794, Yeni Malatyaspor maçında bin 535, Rizespor maçında bin 258 ve Göztepe maçında da bin 146 taraftarını tribüne almıştı.

20 BİN KİŞİ BEKLENİYOR

Antalay Stadyumu'nun en yüksek taraftar sayılarından birisine ulaşılması beklenen maç için Kırmızı-Beyazlı yönetim, yaklaşık 20 bin taraftarın tribünlerde olmasını bekliyor.