TAM MUTABAKAT

Antalyaspor'da Başkan Mustafa Yılmaz'ın istifasının ardından göreve gelen Aziz Çetin'e tam destek çıktı. 29 kişilik yönetim kurulundan sadece Mustafa Yılmaz ayrılırken, görevden ayrılması beklenen isimler de kararından vazgeçerek Çetin'e tam destek verdi.

Başkan Mustafa Yılmaz'ın görevden ayrılmasıyla birlikte seçim sürecine giden Antalyaspor'da yeni başkan Aziz Çetin oldu. Önceki gün akşam saatlerinde yapılan yönetim kurulu toplantısıyla başkanlığa getirilen Aziz Çetin, yönetim kurulunun tam desteğini alarak oy birliğiyle koltuğa oturdu.

İSTİFA GÖRÜNMÜYOR

Kırmızı-Beyazlılarda yaşanan başkan değişikliğiyle birlikte beklenen istifaların da önüne geçildiği bilgisi paylaşıldı. Mustafa Yılmaz'ın çıkışından rahatsız olan, kendisine destek veren ve kendi işlerine konsantre olmak için görevi bırakabileceği ifade edilen bazı isimlerin bu kararından vazgeçirildiği ifade edildi. Daha önce görevinden istifa ettiği belirtilen Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay'ın da görevine devam edeceği öğrenildi.

GENEL KURUL YOK

Aziz Çetin'in yönetim kurulu üyelerinden tam destek almasıyla birlikte Kırmızı-Beyazlıların genel kurul olasılığı da ortadan kalktı. Çetin yönetimi, geçici bir dönem olmayacağı ve Şubat ayında oluşturulan yönetim kurulunun süresi dolana kadar görevde kalacağı da gelen haberler arasında yerini aldı.

TEŞEKKÜR MESAJI

Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra ilk açıklamasını yazılı olarak yapan Aziz Çetin, devraldığı bayrağı daha yukaru taşımak istediklerini vurgu yaparak, "Gücümüzü, Kurucu Başkanımız Atilla Vehbi Konuk'un bizlere emanet ettiği sorumluluk bilincinden ve büyük Antalyaspor taraftarından almaktayız. Bu noktada, mevcut yönetimimizin göreve gelmesinde büyük emek veren ve 3 ay boyunca başkanımız olarak önemli bir özveride bulunan Sayın Mustafa Yılmaz'a teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz. Bizden önce kulübümüze hizmet eden tüm başkan ve yöneticilerimizden hayatta olmayanları rahmet ve minnetle, aramızda olanları ise saygı ile anıyoruz" ifadelerine yer verdi.