TALİPLER ARTIYOR

Süper Lig'de sezona damga vuran takımlardan birisi olan Alanyaspor'un futbolcuları, transfer gündeminden düşmüyor. Turuncu-Yeşillilerin başarılı futbolcuları Salih Uçan, Tasos Bakasetas ve Steven Caulker için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın girişimleri bulunuyor

Süper Lig'deki zirve yarışını sürdüren Alanyaspor'un futbolcuların peşini bırakmıyorlar. 2019 yılının Ocak ayında bonservissiz olarak Alanyaspor'un yolunu tutan Steven Caulker için Fenerbahçe düğmeye bastı. Savunmada büyük sorunlar yaşayan ve devre arası takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertlilerin, sezon sonunda sözleşmesi tamamlanacak İngiliz futbolcuyu düşük bir bonservis ücreti ödeyerek kadroya katmak istediği iddia edildi. Alanyaspor'da adeta yeniden doğan 29 yaşındaki futbolcu, Antalya ekibiyle henüz sözleşme yenilemedi.

SALİH VE BAKASETAS G.SARAY'IN RADARINDA

Antalyaspor beraberliğiyle zirveyi kaybeden Galatasaray da Alanyaspor'un yıldızlarını radarına aldı. Sarı-Kırmızılılar, sezon sonu sözleşmesi tamamlanacak Salih Uçan ile birlikte Yunan futbolcu Tasos Bakasetas'ın peşini bırakmıyor. Salih Uçan ile resmi görüşmeleri yapan Galatasaray'ın Bakasets ile birlikte devre arasında transferi bitirmek istediği öğrenildi.

SÖZLEŞME UZATMIYOR!

Salih Uçan'ın durumuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Teknik Direktör Çağdaş Atan, başarılı futbolcunun kendileriyle sözleşme uzatmaya sıcak bakmadığını söyledi. Salih ile kendisinin bir görüşme yaptığını ifade eden genç teknik adam, "Görüşme yaptığı bir kulüp var herhalde çok iyi sonuçlanmadı. Ben de sözleşmesi uzatılması konusunda bir istekte bulunmuştum ama bu da olumlu sonuçlanmadı. Biz Alanyaspor olarak bu büyük takımlara oyuncu yetiştirme kulübü olamayız. Bir oyuncu bizden ayrılarak büyük takıma gidiyorsa bunun bir bedeli ve karşılığı olacağını düşünüyorum. Ben zirveye oynayan bir takım olarak Salih’ten faydalanmak isterim" sözlerine yer verdi.

KORAY GEÇGEL