4 TAKIMLA 4. TUR HEYECANI

Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi. Antalya'yı temsil edecek Antalyaspor ve Alanyaspor'a zayıf rakipler çıkarken, Serik Belediyespor ve Kestelspor'un 4. turdaki rakipleri göz korkuttu.

Türkiye Kupası'nda 4. Eleme Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Kura çekimine 3. turda rakiplerini saf dışı bırakan Antalyaspor, Serik Belediyespor ve Kestelspor ile birlikte turnuvaya bu turda katılan Alanyaspor'un da rakipleri belli oldu.

AKREP'İN RAKİBİ YİNE DİYARBAKIR'DAN

Kuraya seri başı olarak katılan Antalyaspor ve Alanyaspor'a zayıf rakipler çıktı. 3. turda Diyarbekirspor'u saf dışı bırakan Antalyaspor, yine aynı şehrin takımı Amedspor ile eşleşti. Kupaya Antalyaspor gibi 3. turdan dahil olan Amedspor, Tarsus İdman Yurdu'nu kupanın dışına itti.

ALANYA'YA 3. LİG EKİBİ ÇIKTI

Bu sezon kupaya 4. turda giriş yapan Alanyaspor ise turnuvaya Osmaniyespor ile başlayacak. 3. Lig ekibi, 2. turda Esenler Erokspor ve 3. turda ise Kırklarelispor'u eleyerek Alanyaspor'un rakibi oldu.

RAKİPLER SÜPER LİG'DEN

Kuraya seri başı olarak giremeyen Serik Belediyespor ve Kestelspor'un işi ise oldukça zor. Mario Balotelli, Younes Belhanda gibi isimleri kadrosunda bulunduran Adana Demirspor, Serik Belediyespor'un 4. turdaki olurken, Antalya'nın 3. Lig'deki temsilcisi Kestelspor ise yine Süper Lig'den Kasımpaşa'nın rakibi oldu.