TAHTALI RUN TO SKY HEYECANINA GERİ SAYIM

Kemer'de 5-6 Haziran'da düzenlenecek olan Tahtalı Run to Sky'da, 4 farklı kategoride 12 ülkeden 400 sporcu kıyasıya yarışacak.

Tahtalı Run to Sky, Kemer Belediyesi'nin desteği ve Corendon Airlines'ın ana sponsorluğunda koşulacak. Tahtalı Run to Sky powered by Corendon Airlines'ta 12 ülkeden 400 sporcu yarışacak. Türkiye'nin en zorlu patika koşusu olan Tahtalı Run to Sky için geri sayım başladı. Pandemi koşulları çerçevesinde, gerekli tüm sağlık tedbirleri alınarak gerçekleştirilecek olan ve 4 farklı kategoride koşunun yer alacağı organizasyonda; 12 ülkeden 400 sporcu, finişi görmek için mücadele edecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Valiliği, Kemer Kaymakamlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (KETOB) desteklediği Tahtalı Run to Sky powered by Corendon Airlines, 5-6 Haziran 2021 tarihleri arasında Kemer'de koşulacak.

7. kez gerçekleştirilecek olan Tahtalı Run To Sky, 12 ülkeden 400 sporcunun mücadelesine sahne olacak. Dört farklı kategoride gerçekleştirilecek yarışlarda 116 kilometrelik Tahtalı Ultra Sky, 62 kilometrelik Berg Sky Race, 27 kilometrelik Tahtalı Run to Sky ve 29 kilometrelik Chimera Run etapları koşulacak.

'TAHTALI RUN TO SKY'A TÜM DESTEĞİMİZİ VERDİK'

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Sporun merkezi olan Kemer yine çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Tahtalı Run to Sky'a tüm desteğimizi verdik. Pandemi koşulları içerisinde, tüm sağlık tedbirleri alınarak gerçekleştirilecek olan bu organizasyonda, 4 farklı kategoride 12 ülkeden 400 sporcu kıyasıya yarışacak. Kemer bu organizasyonda sporcular, aileleri, antrenörleri ve yakınları ile yaklaşık 1500 kişilik bir kitleye ev sahipliği yapma imkanı bulacak. Pandemi sonrası bu tarz etkinliklerimize ve organizasyonlarımıza devam edeceğiz" dedi.

HABER MERKEZİ