TAHLİYE KARARINA ‘SİLAHLI’ DİRENİŞ

Mahkeme tarafından, tahliye kararı verilen bir büfenin boşaltılmasına tepki gösteren işletme sahipleri icra memurları ve avukatlara bıçak ile silah çekti. Yaşanılan olay sonrası işletme sahibi Recep C., oğlu Mesut C., ve akrabası Ramazan A., gözaltına alındı. Şüphelilerin yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Öte yandan gözaltına alınan 3 şüphelinin uyuşturucu ve darptan birçok sabıkası olduğu öğrenildi.

Konyaaltı Caddesi üzerinde kira borçları nedeniyle tahliye davası açılan büfe işletmecisi Recep C., oğlu Mesut C. ve Ramazan A., icra memurlarına ve avukatlara bıçak ile silah çekerek, tehditler savurdu. Olay yerine sevk edilen polis ve özel harekat polisleri öncelikle çevredeki meraklı kalabalığı uzaklaştırdı. Polis çevre önlemini aldıktan sonra yanındaki silahı kalbine ve boynuna dayamak suretiyle intihara kalkışan Mesut C.’nin uzun süre elindeki silahı bırakması ve teslim olması için dil döktü.

İCRA MEMURLARINA SİLAH İLE BIÇAK ÇEKTİ

Tahliye için polis ile birlikte büfeye gelen icra görevlilerine bıçak ile silah çeken ve ölüm tehditleri savurduğu iddia edilen Mesut C., bunun üzerine olaya müdahaleye gelen polis ekiplerine de mukavemette bulundu. Olay yerine sevk edilen takviye polis ve Özel Harekat polisleri öncelikle çevredeki meraklı kalabalığı uzaklaştırdı. Polis çevre önlemini aldıktan sonra yanındaki silahı kalbine ve boynuna dayayıp tehditler savuran Mesut C.’nin uzun süre elindeki silahı bırakması ve teslim olması için dil döktü.

UZUN UĞRAŞLAR SONUCU İKNA EDİLDİ

Daha sonra Mesut C.’nin babası Recep C. ve kardeşi Engin C. olay yerine geldi. Polisle bir süre görüştükten sonra ikna etmek için Mesut C.’nin yanına giden bir yakını ikna ederek silahını elinden aldı ve polise teslim etti. Polise ve çevredeki vatandaşlara zor anlar yaşatan şahsa, çevredekiler tepki gösterdi. Öte yandan Mesut C., ile birlikte avukat ve icra memurlarına bıçak ve silah çeken baba Recep C., ve akraba Ramazan A.,’nın da gözaltına alındığı öğrenildi. Şüpheliler yarın adliyeye sevk edilecek.

HABER MERKEZİ