“TACİZ” VAKALARI DEVAM EDİYOR!

Buldukları her fırsatta kendilerini “kadın hakları savunucusu” olarak göstermeye çalışan CHP’de, taciz vakası her geçen gün daha vahim bir hal alıyor

CHP'deki taciz skandallarının son halkasına, Kepez İlçe Teşkilatı eklendi. İddialara göre, Kepez CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi C.P., parti üyesi bir kadına sarılıp öpmek istedi. Yaşanan taciz, ilçe başkanlığına bildirilmesine rağmen, hiçbir işlem yapılmadı.

CHP'DEKİ 'TACİZ' SALGINI BÜYÜYOR

CHP’de son haftalara damga vuran taciz iddialarına bir yenisi daha eklendi. Son olarak Kepez CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Çorumlular Dernek Başkanı C.P.'nin, parti üyesi olan bir kadına zorla sarılıp, öptüğü iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Yaşanan taciz olayının ilçe başkanlığına bildirilmesine karşın hiçbir işlem yapılmadığı ileri sürüldü. Antalya’da yerel yayın yapan antalyahaberal.com internet sitesinde Teslime Tosun’un köşesine taşıdığı taciz skandalı şöyle gelişti:

“ZORLA ÖPMEYE ÇALIŞMIŞ” İDDİASI

“Bizim Çorumlular Derneğinin bir gecesi mi ne olmuş, pandemiden önce. Derneğimizin ve partimizin üyesi Ş.U. isimli hanımefendi de katılmış bu geceye. C.P. denilen kişi üç hanımefendiyi evine bırakmak için aracına almış. İki hanımı evlerinde indirdikten sonra Ş.U. ile arabada yalnız kalmış. Ş.U.'yu evinin önüne getirdiğinde, arabadan inmeden kadıncağızı tutup öpmeye çalışıyor, üzerine abanıyor filan. Kadın bağırınca (Kusura bakma benim hanım hasta, ihtiyacım var) diye konuşuyor”


 

YİĞİTSOY: KADINA BASKI YAPTILAR

Ş.U.'nun kendisine geldiğini ve bu adamın yaptığı tacizin peşini bırakmak istemediğini anlatan Yiğitsoy, "Son yıllarda bu olaylar hayli arttı. Böyle pisliklerin temizlenmesi için Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz'dan randevu aldım ve Ş.U.’yla birlikte taciz olayını anlattık. Kurnaz, Ş.U.'ya savcılığa başvurmasını söyledi. Söz konusu olay C.P.'ye ulaşınca, Ş.U.'ya tehdit ve baskı geldi” diye konuştu.

Ş.U: KİMSE BENİ ZORLA ÖPEMEZ

Taciz olayı ile ilgili gazetemize konuşan Ş.U., “Bu konuyla ilgili söyleyecek bir şeyim yok. Ben aylardır İstanbul’dayım. Benim başımdan taciz olayı geçmedi. Kimse beni zorla öpemez, ben haddini bildiririm” dedi. İddiaları ortaya koyan Yiğitsoy ile ilgili de konuşan Ş.U., “Onun derdi başka. O, bir kadını seviyordu. O kadın da başkasıyla olunca hazmedemedi. Şimdi ortalığı karıştırmak istiyor” şeklinde konuştu.

Faruk ÇELİK/ÖZEL HABER