SVEN'DEN SONRA TOMASELLO DA GİTTİ

Antalyaspor'da transfer çalışmaları devam ederken, Teknik Direktör Ersun Yanal da kadroya son şeklini veriyor. Kırmızı-Beyazlılarda Musah Mohammed'in Eyüpspor'a kiralanmasının ardından Alessandro Tomasello'yla da yollar ayrıldı. Mert Yılmaz ve Ersin Zehir'in durumları ise henüz netlik kazanmadı.

Süper Lig'de 3. haftayı geride bırakan Antalyaspor, transfer çalışmalarına devam ederken, Başakşehir'in Fransız golcüsü Enzo Crivelli ile prensip anlaşmasına vardı. Kırmızı-Beyazlılarda Teknik Direktör Ersun Yanal da elinde bulunan kadroya son şeklini vermeye devam ediyor. Ganalı savunma oyuncusu Musah Mohammed'i kiralık olarak Eyüpspor'a gönderen Akrep, Almanya 5. Lig takımlarından RSV Meinerzhagen'den bu sezon transfer edilen Alessandro Tomasello'yla da yollar ayrıldı. Erzurum kampının ardından aynı takımdan transfer edilen Sven Wurm'un sözleşmesini fesih eden Antalyaspor, Ersun Yanal'ın olumsuz rapor verdiği Tomasello'yu da evinde gönderdi.

MERT YILMAZ GİTMEK İSTEMİYOR

Antalyaspor'un genç savunma oyuncusu Mert Yılmaz da TFF 2. Lig ekiplerinin ilgisini çekiyor. Gençlerbirliği'nin teklifini reddeden Kırmızı-Beyazlıların kapısını çalan diğer kulüp ise Bursaspor oldu. Ersun Yanal, genç futbolcuyu kiralık olarak takımdan gönderilmesi konusunda yeşil ışık yakarken, genç futbolcunun takımda kalmak istediği öğrenildi. Öte yandan bu transfer sezonunda kadroya dahil edilen ve kiralık olarak gönderilmesi gündemdeki Ersin Zehir için ciddi bir talibin olmadığı da gelen haberler arasında yer aldı.

GÖKDENİZ İÇİN RESMİ TEKLİF YOK

Başkan Aziz Çetin'in bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro belirlediği Gökdeniz Bayrakdar'ın adı transferde sık sık geçse de kulübe resmi bir teklifin gelmediği ifade edildi. Özellikle Trabzonspor'un ilgisinin bulunduğu genç futbolcu için ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.