36 SÜRÜCÜYE ‘HAVA’DAN CEZA YAĞDI
Antalya'da havadan helikopter ve drone ile yapılan denetimlerde, trafik kurallarını ihlal eden 36 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Antalya'da havadan helikopter ve drone ile yapılan denetimlerde, trafik kurallarını ihlal eden 36 sürücüye cezai işlem uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri 23 Şubat - 01 Mart tarihleri arasında karayolunda drone ve helikopter ile havadan denetim gerçekleştirdi. Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, algılanan yakalanma riski duygusunun sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi için, otoyollarda ve şehirlerarası karayollarında 'sağ şeritte veya bankette uygunsuz durumda bekleme, ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme-makas atma, hatalı sollama, yakın takip, karayolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklamak/park etmek” gibi ihlallerin önlenmesine yönelik denetim yapıldı.
Denetimlerde 36 sürücüye trafik idari para cezası uygulandı. Kış lastiği denetiminde bin 847 araçtan, 108 sürücüye cezai işlem uygulandı. Radarla hız denetiminde ise 569 sürücüye trafik idari para cezası tatbik edildi. Ayrıca Yaşam Tüneli Eğitim Çadırında 175 araç 754 yolcu olmak üzere toplam 929 yol kullanıcısına eğitim verildi.
İHA
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satış yapan bir aracın bagajında 4 kasa içinde 85 kilo kokmuş balık ele geçirdi. Şahıs hakkında tutanak tutulup, cezai işlem uygulanırken, balıklar imha edildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinde meydana gelen trafik kazalarında 7 günde 62 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 388 kişinin yaralandığını bildirdi.
Antalya’da meydana gelen trafik kazası sonrası çıkan kavgada motosiklet sürücüsü araçta bulunan 2 kişiyi bıçakla yaraladı.
Antalya’da, iki yıldır farklı suçlardan aranan firari hükümlü, saklandığı evdeki gizli tünelden kaçarken yakalandı.
Antalya’da çalıştığı 5 yıldızlı otelde aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan 24 yaşındaki gıda mühendisi hayatını kaybetti.
Manavgat’ta tüplü seyyar mısır arabasında çıkan yangın vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde karıştığı kaza sonrası kaçan alkollü sürücü 1 kilometre mesafede saklandığı tarlada jandarma ekiplerince yakalandı. Sürücüye 9 bin 268 TL para cezası uygulanırken ehliyetine 6 aylığına geçici olarak el konuldu.
Antalya'nın Serik ilçesinde hasta taşıyan ambulans ile cipin karıştığı kazada 9 kişi yaralandı.
Antalya Kaş’ta görevli bir imamın 80 yaşındaki zengin bir kadınla yaşadığı gizli ilişki iddiası ilçeyi şoke etti. İlişkinin yaşlı kadının taşınmazlarını satmaya başlamasıyla ortaya çıktı.
Antalya'da otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücüler yaralandı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz