Sürücülerin dikkatine! Yarın o yollar kapanıyor

Antalya Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yapılacak etkinlikler kapsamında trafiğe kapanacak yolları bildirdi.

Ülkenin dört bir yanında 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yükseliyor. Antalya'da da farklı noktalarda düzenlenecek etkinlikler ile bayram sevincini yaşanacak. Bu kutlamalar kapsamında ise bazı yollar trafiğe kapanacak. Antalya Valiliği de trafiğe kapanacak yolları duyurdu.

30 AĞUSTOS'TA KAPANACAK YOLLAR

Valilikten yapılan açıklama şu şekilde:

"30 Ağustos Cuma günü 09:15'de  Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan Resmi Geçit Töreni ve Çelenk Sunumu ile ilgili olarak,  Konyaaltı Caddesi, Güllük  Caddesi ve Cumhuriyet Caddesine trafik kontrollü olarak sağlanacaktır.

30 Ağustos  Cuma Günü Akşam Yapılacak konser etkinliği ile ilgili olarak  16:00'dan itibaren Huzur Kavşağından (Selekler) Cumhuriyet Meydanı İstikametine - Cumhuriyet Caddesi ve bu caddelere bağlanan yollar, trafiğe kapatılacak olup,  Güllük Caddesi 100.Yıl Kavşağından Selekler Kavşağı istikametine, Hasan Subaşı Caddesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi kesişiminden Katlı Otopark Kavşağı istikametine doğru  trafik kontrollü olarak sağlanacaktır."