Süperstar Ajda Pekkan ameliyat oldu
Yaptırdığı estetik operasyonlarla dillere pelesenk olan şarkıları, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sık sık gündeme gelen Süperstar Ajda Pekkan, ameliyat masasına yattı.

Yaptırdığı estetik operasyonlarla dillere pelesenk olan şarkıları, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sık sık gündeme gelen Süperstar Ajda Pekkan, ameliyat masasına yattı.
Sahnelerin 77'lik Süperstar'ı Ajda Pekkan, her yaptığıyla beğeni
toplayan ünlü isimlerden.
Kendine dikkat eden ve sağlıklı yaşamayı seven Pekkan'dan
gelen son haber, hayranlarını üzdü.
SAĞ OMUZUNDAN
AMELİYAT OLDU
Snob Magazin'in haberine göre; Ajda Pekkan, 3 gün önce özel
bir hastanede sağ omuzundan ameliyat oldu.
FİZİK TEDAVİ GÖRECEK
Ameliyatın ardından taburcu olarak evinde dinlenmeye çekilen
ünlü sanatçı, 3 hafta boyunca da fizik tedavi görecek.
Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, geçtiğimiz yıl verdiği röportajda,
yaşadığı sağlık sorunlarından ve geçirdiği operasyonlardan bahsetmişti.
"AĞRILARIM
FAZLA"
Sanatçı, kalçasını kırdıktan sonra omzunda kas yırtılması
yaşadığını ve bu durumun ağrılarına neden olduğunu söylemişti. Daha önce de
aynı omuzdan tendon ameliyatı geçirdiğini de ifade eden Pekkan, "Ağrılarım
artınca doktorum, Ramazan öncesi kış döneminde bu operasyonu
gerçekleştirdi." ifadelerini kullandı.
Kaynak: ensonhaber.com
Antalya, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Future Fashion Faces World yarışmasına ev sahipliği yaptı. Etkinlikte 14 ülkeden 35 profesyonel model podyuma çıktı. Fashion Faces World’ün bu yılki birincisi ise Bosna Hersekli model Leonarda Tomic oldu.
Antalya iş dünyasının tanınmış isimlerinden Uğur Çelik ile İrem Şahin, düzenlenen rüya gibi bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Çift, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende dünya evine girdi.
“Kahtalı Mıçe” olarak tanınan ses sanatçısı Mustafa Kahtalı, Antalya'da 74 yaşında yaşamını yitirdi.
Şarkıcı Latif Doğan, Antalya'daki Adıyamanlı hemşehrilerini ziyaret etti.
İngiltere'nin başkenti Londra'da kaza geçiren Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Hülya Koçyiğit, 2 saat boyunca ambulans bekledi. Koçyiğit, “Türkiye'deki sağlık sisteminin ne kadar iyi olduğunu bir kez daha yaşayarak gördüm. Yattığım yerde tam 2 saat ambulansın gelmesini bekledim” ifadelerini kullandı.
Lider Medya Grubunun Haber Koordinatörü İbrahim Okumamış dede olmanın sevincini yaşadı. Okumamış’ın kızı Hilal Akkaya bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Antalya Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni ve Mehmet Özgür bir filime daha adını yazdırdı.
TRT Haber Antalya muhabirlerinden Furkan Yazıcı, öğretmen Meltem Eroğlu ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımını attı. Çiftin nişan yüzüğünü AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş kesti.
Tedavi gördüğü hastanede vefat eden ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusu Ferdi Tayfur'un cenaze törenine ilişkin detaylar belli oldu.
Antalya’da tedavisi süren Ferdi Tayfur’dan sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Doktoruna teşekkür eden Tayfur, “Ben çok iyiyim” diye konuştu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz