SÜPER LİG'DE İLK DANS

Yeni Malatyaspor galibiyetiyle moral bulan Alanyaspor, 17. hafta mücadelesinde Adana Demirspor'u ağırlayacak. Adana Demirspor ile Süper Lig'de ilk kez rakip olacak Alanyaspor'da tek hedef 3 puan.

SADIK ÇETİN SADAK

Son 4 haftalık kötü gidişatını Yeni Malatyaspor deplasmanında durduran Alanyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez Adana Demirspor'a rakip olacak. Turuncu-Yeşillilerin, Süper Lig'de karşılaştığı 29. takım olacak Adana Demirspor karşısında mutlak galibiyet hedeflediği karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

SON 3 MAÇ BERABERE

İki takım arasındaki son randevuya TFF 1. Lig ev sahipliği yaparken, son 3 mücadelede taraflar bir birine üstünlük sağlayamadı. Genel rekabette ise Adana Demirspor'un 10 galibiyeti bulunurken, Alanyaspor'da bu rakam 7'de kaldı. 7 mücadele ise eşitlikle tamamlandı.

EVİNDE ZORLUK ÇIKARIYOR

Bu sezon evinde oynadığı karşılaşmalarda başarılı sonuçlara imza atan Alanyaspor, son 6 maçında sadece 1 kez sahadan yenik ayrıldı. 5 maçta 3 puan alan ve 1 mücadeleden de eşitlikle ayrılan Antalya ekibi, sadece Sivasspor'a kaybetti.

YENİ ÇIKANLAR TERS GELİYOR

Süper Lig'e bu sezon yükselen Adana Demirspor'u ağırlayacak Alanyaspor'a, yeni çıkan takımlar zorluk çıkarıyor. Turuncu-Yeşilliler, Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara rakip olduğu son 6 maçın sadece 1'ini kazandı. Alanyaspor, tek galibiyetini son karşılaşmada Giresunspor'u mağlup ederek aldı.

 

17. HAFTA

Hakem: Hüseyin Göçek

Alanyaspor

Teknik Direktör: Bülent Korkmaz

Serkan Kırıntılı

Ahmet Gülay

Awaziem

Mevlja

Juanfran   

Fatih Aksoy   

Umut Güneş

Efecan Karaca   

Novais

Davidson

Diedhiou

 

Adana Demirspor

Teknik Direktör: Vincenzo Montella

Muric   

Samet Akaydın   

Svensson

Simon Deli   

Rassoul   

Sinan Kurt

Metehan Mimaroğlu

Stambouli 

Yunus Akgün 

Akintola

Balotelli  

 

Stadyum: Yeni Malatya

Saat: 19.00

TV: Bein Sports