Süper heyecan

Süper Lig’de 2024-2025 sezonu için heyecan başlıyor. TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekilen yeni sezon fikstürüne göre Antalyaspor; sezonun ilk haftasında Göztepe’yi ağırlayacak. Alanyaspor da evinde Eyüpspor’a karşı sezonu açacak. Antalya derbisi ise 14’üncü haftada yaşanacak.

Süper Lig’de 2024-2025 sezonu için artık nefesler tutuldu. Kulüplerin transfer yarışları devam ederken, yeni sezon fikstürü TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekildi. Yeni sezonda İstanbul dışında birden fazla takımı bulunan tek şehir olan Antalyaspor ile Alanyaspor’un fikstürü de belli oldu. Her iki Antalya temsilcisi de evinde Süper Lig’in yeni ekipleri karşısında sezona başlayacak. Antalyaspor’un, evinde Göztepe karşısında açacağı sezonda Alanyaspor ise ilk hafta Eyüpspor’u ağırlayacak. 

DERBİ 9’UNCU HAFTADA

İstanbul dışında derbiye ev sahipliği yapacak tek şehir olan Antalya’da bu heyecan 9’uncu haftada yaşanacak. Alanya’da oynanacak karşılaşmada Alanyaspor ile Antalyaspor, sezonun ilk Antalya derbisinin heyecanını yaşatacak. 

12’NCİ HAFTA KARDEŞ TAKIMLA

Antalyaspor’un kardeş takımı olan Bodrum FK de bu sezon ilk kez Süper Lig’de yer alacak. Kırmızı-Beyazlıların eski Başkanları Fikret Öztürk ve Ali Şafak Öztürk’ün sahibi olduğu Ege temsilcisiyle olan randevu ise 12’nci haftada gerçekleşecek. İlk yarıdaki mücadele Antalya’da oynanacak. 

1 HAZİRAN’DA TAMAMLANACAK

Süper Lig’de yeni sezonun takvimi de belli oldu. Sezon; 9, 10, 11 ve 12 Ağustos tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. İkinci devrenin son maçı ise 1 Haziran 2025 tarihinde oynanacak ve sezon tamamlanacak. 


ANTALYASPOR

Göztepe

Beşiktaş (D)

Hatayspor 

Başakşehir (D)

Adana Demirspor

Kasımpaşa (D)

Fenerbahçe

Rizespor (D)

Galatasaray

Alanyaspor (D)

Samsunspor (D)

Bodrum FK

BAY

Sivasspor

Konyaspor (D)

Kayserispor

Gaziantep F K (D)

Eyüpspor 

Trabzonspor (D)


ALANYASPOR

Eyüpspor

Başakşehir (D)

Göztepe

Fenerbahçe (D)

Hatayspor

Adana Demirspor (D)

Rizespor 

Galatasaray (D)

Kasımpaşa

Antalyaspor

Bodrum FK (D)

BAY

Samsunspor (D)

Trabzonspor

Kayserispor (D)

Gaziantep FK

Beşiktaş (D)

Konyaspor

Sivasspor (D)