Sporcuların 'Sigorta'sı

TT Sigorta ve Emeklilik, Atatürk İlköğretim Okulu Gençlik Spor Kulübü Basketbol Takımı'na sponsor olarak genç sporcuların forma ve malzeme ihtiyacını giderdi.

TT Sigorta ve Emeklilik, Atatürk İlköğretim Okulu Gençlik Spor Kulübü Basketbol Takımı'na sponsor olarak genç sporcuların forma ve malzeme ihtiyacını giderdi.

Atatürk İlköğretim Okulu Gençlik Spor Kulübü Basketbol Takımı mücadele ettikleri ligde sezon açılışı öncesi malzeme ve öğrencilerin forma ihtiyacının karşılanması amacıyla sponsor arayışına girdi. Kulüp yöneticileri ve okul idarecilerinin Antalya'nın önde gelen büyük firmaları ile yaptıkları görüşmelerden ise sonuç çıkmadı. Geçtiğimiz yıllarda kullanılan malzemelerle maçlara hazırlanmaya başlayan Atatürk İlköğretim Okulu Gençlik Spor Kulübü Basketbol Takımı sporcularının bu problemini öğrenen TT Sigorta ve Emeklilik kurucusu Tunç Terzioğlu, kulüp yöneticileri ile irtibata geçerek takıma sponsor olmak istediğini ve gerekli yardımı yapacağını aktardı.

GELECEĞİN YETENEKLERİNE BÜYÜK DESTEK

Geleceğin genç yeteneklerine maçlarda giyecekleri forma, ayakkabı ve malzemeleri temin eden Terzioğlu, şunları kaydetti:

"Bir tanıdığım vasıtasıyla Atatürk İlköğretim Okulu Gençlik Spor Kulübü Basketbol Takımı'nın başarılarını duydum ve destek olacak bir sponsor aradıklarını öğrendim. Bende memnuniyetle karşılayarak seve seve kabul ettim. Takımın isteklerini ve taleplerini dinledikten sonra da gerekli ihtiyaçları karşıladık. Birçok firma ile yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlanması da gerçekten Türk sporu adına vahim bir durum. Sonuçta çok çok büyük rakamların oluşturduğu bir gider değil, bireysel olarak dahi karşılanabilecek bir tutar. Bu rahatlıkla karşılanabilir’