SPORCULAR APOLLON TAPINAĞI'NDA BİR ARAYA GELDİ

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Apollon Tapınağı'nın bulunduğu alanda Avrupa Spor Haftası kapsamında açılış töreni düzenlendi.

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından 23-30 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Avrupa Spor Haftası kapsamında, Antalya İl Spor Müdürlüğü Manavgat Side Antik Kenti Apollon Tapınağı'nda açılış töreni gerçekleştirdi. Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen açılış töreninde, Antalya genelinde yurt içi ve yurt dışı çeşitli spor faaliyetlerinde mücadele eden genç sporcular, spor yaptıkları kategorilerde gösteriler düzenledi. Açılış törenine katılan AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ile Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir, genç sporcularla bir araya gelerek sohbet ederken, spor dallarındaki yeteneklerini de sergiledi.

Bölgeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin de ilgiyle izlediği etkinlikte Flyboard gösterisi büyük beğeni toplarken, jandarma köpeği 'Lodos'un voleybol oyuncuları ile top mücadelesi de dikkati çekti.

DHA