SÖZLEŞMEYİ UZATTI TRANSFERE İZİN ÇIKTI

Antalyaspor'un geçtiğimiz hafta duyurduğu Haji Wright transferi, kulübü SønderjyskE tarafından da 1 hafta sonra resmen ilan edildi. SønderjyskE'nin onaylamadığı gerekçesiyle Danimarka basınında uzun süre gündemde tutulan transfer, böylece resmen tamamlanmış oldu. Transferle ilgili olarak resmi internet sitesinden açıklamada bulunan Danimarka temsilcisi, ABD'li futbolcunun, sözleşmesinin 2024 yılına kadar uzatıldığını ve 1 yıllığına Antalyaspor'a kiralandığını duyurdu.

MAHKEMELİK OLABİLİR

Transferin SønderjyskE tarafından da onaylanmasına rağmen Danimarka basını, ABD'li futbolcunun ortaya koyduğu tavrın hukuki olmadığına vurgu yaptı. Danimarka'nın önde gelen gazetelerinden Jydske Vestkysten'de çıkan haberler dikkat çekti. Söz konusu gazeteye konuşan Avukat Adam Ringsby-Brandt, golcü futbolcunun hazırlık karşılaşmasında oynamasının kendisini zor duruma düşürebileceğine vurgu yaptı.

"SÖZLEŞME İHLAL EDİLDİ"

Golcü futbolcunun sözleşmesini ihlal ettiğini vurgulayan Brandt, "Antalyaspor, transferi duyursa da SønderjyskE oyuncunun lisansını teslim etmedi. Kendisi büyük bir risk alıyor. SønderjyskE sözleşmeyi feshederse, elinde hiçbir şey kalmaz ve tazminat talebiyle karşı karşıya kalabilir. 2 yıllık sözleşmesi devam ediyor ve buna karşılık gelen maaşını kulübe ödemek zorunda olabilir" dedi.

HABER MERKEZİ