'SOYTARILIĞIN' KİTABINI YAZDILAR

 Depremzedelerin oylarını sorgulayacağınıza, şerefinizi sorgulayın...

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim ki, sonra “görmedim, okumadım” demesin o malum cenahtan olan veya aynı düşünceyi destekleyen paylaşan kesimler.

***

Haysiyeti, şerefi ve onuru olmayanlardan elbette böyle bir sorgulama beklemek biraz safdillik olur ama...

"Sağ elin verdiğini sol el görmesin" diyen bir peygamberin ümmeti olarak milletçe kenetlendik ve o kardeşlerimize elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya çalıştık. Rabbim daha çok imkan versin yine sağlayalım ama asla reklam olarak değil.

***

Onlarca, yüzlerce kamera ile değil. Tıpkı sizin yaptığınız gibi. Sirk maymunlarının çadır ortasında gösteri yaptığı gibi siz de utanmadan kameralar önünde şovunuzu yaptınız.

***

O insanların acıları üzerinden reklam yapıp kendinize siyasi ikbal çıkarmaya çalıştınız ancak gerçeği gören gönlü yüce Türk milletinden de şamarı yiyince feleğiniz şaştı ve ne halt edeceğinizi şaşırdınız.

***

Bu kafayla daha çok şaşırmaya devam edersiniz haberiniz ola... Çünkü amaç hizmet etmek acı hafifletmek veya yara sarmak değil sizde...

***

Tek amaç ve gaye üç kuruşluk yardımın beş kuruşluk reklamını yapıp enkaz üzerinde tepinerek soytarılık yapmak. O soytarılığın para etmediğini inşallah bir kez daha görmüşsünüzdür.

***

Bu arada yeri gelmişken hatırlatayım ki objektiflerin kadrajına girmek değil önemli olan. Asıl mesele gönüllere girebilmek. Ne zaman ki onu başarırsanız işte o zaman karşılığını alırsınız.

***

SON SÖZ

Tefeciler gibi peşin karşılık almayı beklerseniz millet sizi layık olduğunuz çöplüğe gömer. Bedel ödemedi diye millete beddua edenlere son sözüm "Köpekler istedi diye atlar ölmez "