Şov devam ediyor

Alanyaspor’da imzalar üst üste gelmeye devam ediyor. Önceki gün Arnaud Lusamba'yı renklerine bağlayan Turuncu-Yeşilliler, bu kez Sporting Lizbon’da Idrissa Doumbia’ya imza attırdı. Fildişi Sahilli futbolcu, 1 sezon kiralık olarak Alanyaspor formasını terletecek.

Transferde atağa kalkan Alanyaspor; Jure Balkovec, Zinedine Ferhat, Mert Yusuf Torlak, Yunus Bahadır, Cem Çelik, Oussama Targhalline, Erencan Yardımcı ve Arnaud Lusamba’nın ardından 9’uncu imza Idrissa Doumbia’dan geldi. Bonservisi Sporting Lizbon’da olan 24 yaşındaki futbolcu, 1 yıl kiralık olarak Turuncu-Yeşilli formayı giyecek.

Düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Son günlerde transferler biraz hız kazandı. Lusamba'yı transfer etmiştik. Şimdi de Idrissa Doumbia'yı 1 yıllığına kiraladık. Kendisi hazır bir oyuncu. Hem teknik heyetimizin, hem transfer komitemizin istediği bir oyuncuydu. İnşallah camiamıza hayırlı uğurlu olur. Takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyorum. Umarım iyi bir sezon geçirir” dedi.

Kendisine olan ilgiden dolayı teşekkür eden Idrissa Doumbia ise, “Daha önce burada oynayan Borja ile konuştum. Bana kulüple ilgili çok güzel şeyler söyledi. Burada olduğum için mutluyum. Çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

MAAŞINI ALANYASPOR ÖDEYECEK

Portekiz medyasında yer alan habere göre; yapılan anlaşma gereği deneyimli futbolcu için herhangi bir kiralama ücreti ödenmeyecek. Maaşının tamamının Alanyaspor tarafından karşılanacağı transfer anlaşmasına göre Doumbia, 500 bin euro kazanacak.

GEÇEN SEZON BELÇİKA LİGİNDE OYNADI

Sporting Lizbon ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fildişi Sahilli futbolcu, geçen sezon Belçika ekiplerinden Zulte Waregem formasını kiralık olarak giydi. Belçika liginde 19 maça çıkan genç futbolcu, skor katkısı sağlayamadı.

HABER MERKEZİ