SORUNLARIMIZI CHP’NİN TİKTOK YILDIZI ÇÖZECEK

Türkiye’nin KADERİ olacak dediğimiz CUMHURBAŞKANLIĞI ve 28. Dönem MİLLETVEKİLLİĞİ Seçimleri yaklaşıyor. Ancak birileri bunu OYUN zannediyor!

Partilerin milletvekili ADAY ADAYLARI listelerine bir bakın. Hem liste KABARIK hem de RENKLİ kişilikler var. Kimisi FENOMEN TİKTOKÇU kimisi SOKAK RÖPORTAJCISI!

Canı SIKILAN, kurtuluşunu TBMM’de görenler ya CHP’den ya İYİ Parti’den ADAY ADAYI olmuş. Sanki SORUNLAR bugüne kadar sosyal medyada ÇÖZÜLMÜŞ! 

Bu kadar girişten sonra esas meseleye yani AS SOLİSTİMİZE yani ADAY ADAYIMIZA! Antalya CHP’nin aday adayları arasındaki FENOMEN ve TİKTOK ünlüsüne!

Listeler belli olunca EZGİ GİZEM AKDOĞAN isimli birisi ortaya çıktı. Antalyalı imiş. Tanımıyorum ama SOSYAL MEDYA işini yakından takip edenler çok iyi tanıyormuşşşş!

Çünkü sosyal medya PAYLAŞIMLARIYLA geniş kitlelere ulaşıyormuş bu renkli aday adayı CESUR POZLARI ile de iyi TANINIYOR! Karın içeri, göğüs dışarı, salla, salla!

Sosyal medyada 1 MİLYONU aşkın takipçisi var CHP aday adayı EZGİ GİZEM AKDOĞAN’IN. Aslında sosyal medyada hayranları onu EZGİ GİZEM diye biliyormuş!

Geçen gün CHP’nin ADAY ADAYI tanıtım toplantısında da adı EZGİ GİZEM ÖZKARA AKDOĞAN diye ekranlara yansıtıldı. Sanırım KIZLIK soyadı da eklenmiş bu kez.

Ancak ekranda, mesleği ‘SERBEST-YOUTUBER’ olarak gösterilmesi DİKKAT çekti. Bu RENKLİ aday adayının halleri sadece beni değil bazı CHP’lilerinde dikkatini çekmiş.

CHP’ye yakınlığı olduğu anlaşılan YÜCEL TUZCUOĞLU, “Milletvekilliği için hiçbir KRİTER ŞART olmayınca! İnternet FENOMENİYMİŞ, CHP’den milletvekili ADAY ADAYI olmuş! Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı BÖCEK’TE hanımefendiyi kabul edip başarılar dilemiş” dedi.

Sanırım önümüzdeki süreçte daha çok TEPKİ çekecek bu FENOMEN-TİKTOKÇU aday adayı. Bir çocuk ANNESİ amma verdiği CESUR POZLAR ve paylaştığı HAREKETLİ VİDÖEOLAR ortalık yerde hala dolaşıyor.

Şimdi düşünün böyle biri ADAY gösterilse, kazara SEÇİLSE, milletin SORUNLARINI nerede çözecek? Maazallah TBMM kürsüsü ile TİKTOK’u karıştırırsa neler olacak?

Hadi bunları geçtik. Bir seçmen bir gün TİKTOK’a girip “HADİ BENİM İÇİN DANS ET” derse ve EZGİ GİZEM’DE etmezse ne olacak? Veya CESUR pozları ile kime örnek olacak?

Bu işler hiç bu kadar ayağa düşmemişti. Bu işlere bir kriter getirmek lazım. Yoksa TBMM ile FENOMENLİĞİ karıştırırsak ülkemizin varacağı yeri siz düşünün.

Hoş zaten memleketin ŞORTLU ve BALONCU ANKETÖRÜ bile CHP’den hem de Antalya’dan ADAY ADAYI oluyorsa diyecek başka bir sözümüz yok. 

Tepe tepe ALGI ANKETLERİ yaptırın. Milletin moralini düzeltmek, çocuklara İYİ ÖRNEK olması için ŞUH POZLAR veren vekillerimiz olsun. O zaman HAYIRLI OLSUN!

HİÇ İYİ DEĞİLLER

Birkaç gün önce seçimlerle ilgili yazacak MALZEME bulmakta hiç zorlanmadığımı belirtmiştim. Hiçte yanılmamışım. Mübarek ben yazdıkça onlar MAZLEME üretiyor.

Bunlardan biri İYİ parti Antalya eski İl Başkanı AHMET AYDIN. İl Başkanı seçilemeyince hedefine ADAY ADAYLARINI koydu. Salvo ateş yapıyor. Ama hepsini değil, bazılarına!

Aydın sosyal medyadan yaptığı açıklamada MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARININ telefonlardan MESAJ atmasını eleştirdi. Hatta “RAHATSIZ EDİYORSUNUZ” diye de uyardı!

Aydın, “Sayınız çok fazla olduğu için mesajlarınıza BAKMIYOR, okumuyor, hemen SİLİYOR ve hatta RAHATSIZ oluyoruz. Hem PARANIZI BOŞA harcamayın hem de bizleri artık RAHATSIZ ETMEYİN…..Kendinizi BANA TANITMANIZA gerek yok. …. Emek yoksa destek de yok” diyerek eleştirini bir üst sınıra taşıdı.

Bu paylaşım ve TEPKİ bana İYİ Parti’nin iç hallerinin çok İYİ olmadığını gösteriyor. Hele seçim tarihinde son DÜZLÜĞE girilince bu iş KRİZE yol açmaya bile NAMZET görünüyor.

SEN NEYMİŞSİN BE ABİ

Antalya İYİ Parti’de MUSA ERTUGAN diye biri var. Kurucular Kurulu Üyesi. Kavgacı, BOKSÖR lakaplı! Şu an milletvekili ADAY ADAYI. 

Bu bölümün konusu MUSA ERTUGAN’ın Muratpaşa Beledi Başkanı ÜMİT UYSAL’ı ziyareti ve sonrasında sosyal medyada yaptığı paylaşıma YAZDIĞI cümleler!

“Millet İttifakımızın Muratpaşa Belediye Başkanı Sn. Ümit Uysal'ı makamında ziyaret ettim. Bazı Partililerimizin Muratpaşa Belediyesindeki haklı sorunlarını kendisine ilettim. Hemen TALİMAT vererek ilgili SIKINTILARI çözüme ulaştırdı…..” diyor ERTUGAN.

Kendisi sadece aday adayı! Yapması gereken sadece bir NEZAKET ziyareti, bir de DESTEK istemesi olabilir. Başka bir sorumluluğu falan yok.

Zaten oğlu YUSUF EMRE ERTUGAN Belediye Meclis Üyesi! Partisinin de İl Başkanı var. SORUN varsa belediye başkanına iletmesi gereken bu İKİ İSİM olmalı öyle değil mi?

Biri ADAY ADAYI diğeri BELEDEYİ BAŞKANI! Biri SORUMSUZ diğeri SORUMLU. Sorumsuz SÖYLÜYOR sorumlu sorunu ÇÖZÜYOR. Bu işte bir İŞ ar amma neresinde?

Düşünün, yarın öbür gün ERTUGAN milletvekili olursa, ne İL BAŞKANINI tanır ve takar ne de partinin yöneticilerini. Yaptığı yapacaklarının teminatı.

Ha bunu yaparken EV SAHİBİNİN yani UYSAL’ın hiç mi SUÇU yok? Orasına da siz karar verin.