SORU İŞARETİ İLE GÖRÜLEN GERÇEKLER

Ligde soru işaretlerinin fotoğraflarını görmek pek mümkün. Yapılan transferler, yapılmak istenen transferler sahadaki gerçekleri neyle hangi şekille gösterir bunu aşağı yukarı kestirmenin çok yolları var.

İyi sonuçla başlamak mı yoksa iyi futbolla ortaya çıkmak mı?

İyi sonucu buyuranların kötü futbolları maalesef yarının belirsizliğini yaşatacak cümleler barındırabilir. Lakin sahadaki iyi futbolun sonucu yoksa bile yarınlarda kullanacak cümleler çok nettir.

Bu anlamda skor tabelalarında puanları görmenin güzelliği yaşanır, yaşatılır.

Tıpkı Ümraniye tıpkı Trabzon karşısında olduğu gibi..

İyi organize olmuş bir başkanın sahadaki yansıması da bundan farklı olamaz.

Tebrikler Aziz başkan.

Tebrikler Antalyasporumuz.

***

Her şeyin sahadaki güzelliğinin yanında ekonomik başarıyı da sağlamak önemlidir. Her geçen gün artan maliyetler, değişmemiş gibi duran gelirler sahadaki başarıyı sürdürebilir kılmak zorundadır.

Bu noktada yönetim kurulunda yapılacak takviyeli değişim şart.

Gördüğüm kadarıyla kendisi için başkanın etrafından kendisine önemli yerler kapmış,  sporun s’si ile tanışıklığı bugüne kadar sadece izleyici olarak kalmış, kişi ya da kişilerin yerine yönetime önemli ekonomik değerler sağlayacak kişiler alınmalıdır.

Kendine rant sağlayanlar değil.

****

Oldu mu oldu, bitti mi bitti.

Güzel ülkemin en büyük acısını çektiği anlayışlar hala yaşıyor. Malasef covid bile yokedemedi bu anlayışları..

1207 Antalya spor kadın futbol takımı olarak süper ligde ligin süper’lerine rağmen bir şeyi herşey, herşeyi de bir şey yapmasını bildik.

Ancak onuşanların sadece konuştuklarını dinlemekten, dedikodu ile başarılarımıza gölge etmeye çalışanlardan, yüzümüze destek naraları atıp arkamızdan destek olmamak için kendine yakışır bahaneleriyle ağzına ne aldıklarını bilmeyenlerden, şöyle böyle edebiyatı ile sahtekârlıklarına oskarlık roller biçenlerden, koskoca yılda bir ricayı sanki sürekli oluyormuş gibi sunanlardan, beş dakika önce arasınlar beni, ne demek hemen halledelim deyip az sonra aradığımızda ben yardımcı olamam diyerek beyin yoksunluğunun matıflığını yaşayanlardan, bir ay ödemesi geçipte bizi sözüm ona tehdit eden sözde sporun içinde var olanlardan, dedikodu ile dalkavukluk yapan herkesten gına geldiğini belirtmek isterim. Böylelerine verilecek her türlü cevabımız var. Hem de belgeleriyle.. Ama önce lafa bakıyoruz laf diye, sonra karşıdakine bakıyoruz adam mı diye.. Bundan dolayıdır ki sadece onların yüzlerine söylemeyi tercih ediyoruz, tabi ki karşımıza çıkacak yüz denen şey var ise..

Bundan dolayıdır ki 1207 Antalya sporumuz, her şeylere rağmen Antalya ve ülkemiz için çıktığı yolda başarı ile bir sezonu, kendi gerçekleriyle kendi doğrularıyla en iyisi olma hedefiyle temsil etmektedir.