'SOROSÇU' ÇOCUKLARI!

Dünya’daki ülkeleri şöyle bir inceleyecek olursak hemen hemen hepsinin de tarihinde önem arz eden dönüm noktaları ve tarihleri vardır. Kuruluş yıldönümü veya kurtuluş yıldönümü gibi… Ama Türk Milleti olarak bizim kendi tarihimize dönüp baktığımızda bu özel günlerin sayısı çok çok daha fazladır.

***

Çanakkale Zaferi, 30 Ağustos Zafer Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı gibi sevinç ve coşkuyla kutladığımız özel günlerimiz kadar acı ve göz yaşı ile hep hatırladığımız ve hiç unutmayacağımız karanlık günler de var bizim tarihimizde.

Mesela 12 Eylül…

Binlerce insanımızın hayatını kaybettiği, bir sağdan bir soldan denilerek sorgusuz sualsiz gencecik fidanların darağaçlarına gönderildiği, ABD’nin “bizim çocuklar kazandı” notunu geçtiği kahpe eylülü nasıl unutabiliriz ki ?…

***

Peki; ya canlı yayınlarla adeta film izler gibi izlediğimiz 15 Temmuz’u… ABD’nin tasmasını elinde tuttuğu “Sorosçunun çocukları“na karşı Yüce Türk Milletinin verdiği o kahramanlık destanı unutulabilir mi peki?

***

Bizim vergilerimizde düşmana sıkılsın diye alınan kurşunların insanlarımızın tepelerine adeta yağmur gibi yağdırılmasını, ülkemize yapılacak her türlü saldırıya karşı bizleri koruma görevi ifa etmesi gereken uçakların başta gazi meclis olmak üzere birçok kurumu bombalaması,

Gözü dönmüş alçakların, kanı bozuk hainlerin Hilal bıyıklı bozkurtları, bizim çocukları,  polislerimizi gözlerini kırpmadan bombalayarak şehit etmelerini unutabilir miyiz peki?

***

Sadece o alçaklığı yapan “Sorosçu Çocuklarının” yaptığı ihaneti değil aynı zamanda onun çocukları ile birlikte hareket eden şeref yoksunlarını unutmayacağız. Ederi 1 dolar olan, ama alçaklık ve hainlikte dünyanın en zenginlerini…

Ya da onlarla beraber hareket edip, üç beş oy fazla alırım hevesiyle hainlerle iş birliği yapan siyasi çıyanları… Vallahi ben hiç birisini unutmadım, unutmam da! Çünkü bizim karakterimize göre unutmak ihanettir!

***

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da üç kuruşluk dünya için ihanete ortak olmaya niyetimiz yok. Bu can bu bedende olduğu sürece de olmayacak! Bu arada son zamanlarda yeniden 15 Temmuz gibi alçak kalkışma veya darbe çığırtkanlığı hayalleri ile yaşayanların olduğu söylentileri sık sık dile getirilmeye başlandı.

SON SÖZ

Naçizane benden hatırlatması… Yüce Türk Milleti 15 Temmuz’da sadece hayallerinizi aldı, fakat bu defa hem hayallerinizi, hem akıllarınızı hem de ……………… alır. Bilmem anlatabildim mi?