SONUNDA BİTTİ

Lider Gazete’nin 4 Haziran’da duyurduğu transfer resmen açıklandı

Lider Gazete’nin 4 Haziran’da duyurduğu Ömer Toprak transferi resmen tamamlandı. Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşmeye imzasını atan deneyimli futbolcu, ilk kez Almanya dışında mücadele verecek.

Dış transfere Alperen Uysal ve Soner Aydoğdu ile başlayan Antalyaspor’da 3’üncü imza Ömer Toprak’tan geldi. Naldo’yla anlaşma yolu bulamayan Kırmızı-Beyazlılar, Werder Bremen’in sözleşme uzatma talebini olumlu karşılamayan Ömer Toprak’ı resmen renklerine bağladı. Milli futbolcu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza töreniyle kendisini 2 yıllığına Kırmızı-Beyazlı renklere bağladı.

“ISRARLA İSTEDİLER”

Antalyaspor’a transfer olduğu için mutluluğunu dile getiren deneyimli futbolcu, “Beni ısrarla istediler. Karar vermemde bu ısrar etkili oldu. İki gündür Antalya’dayım. Doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Tecrübelerimi aktarıp takımı daha iyi yere getirmek istiyorum” dedi.

TEKLİFLERİ REDDETTİ

İlk kez Almanya dışında oynayacak olmasının kendisini korkutmadığını söyleyen Ömer Toprak, “Birkaç teklif daha vardı. Kendi ülkemde top oynamak istiyordum. Bu benim için yeni bir macera olacak. Almanya dışında oynamaya adapte olmam lazım. Kendime güveniyorum. Hocayı ve birkaç oyuncuyu tanıyorum. Çalışarak her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum” diye belirtti.

NURİ ŞAHİN SÖZLERİ

Nuri Şahin ile yollarının 4’üncü kez kesiştiğine vurgu yapan 32 yaşındaki futbolcu, “Milli Takım, Borussia Dortmund ve Werder Bremen’den sonra Antalyaspor’da bir arada olacağız. Saha dışında arkadaşız, saha içinde artık hocam olacak. İnsan olarak çok iyi bir insan. Hoca olarak da geçen sene kendisini gösterdi. Antalyaspor’u daha iyi yere getirmek istiyoruz” sözlerine yer verdi.

*İLK KEZ ALMANYA DIŞINA ÇIKIYOR

Ömer Toprak, Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in de eski takım arkadaşı olmasıyla dikkat çekiyor. İkili, 2017-2018 sezonunda Borussia Dortmund, 2019-2020 sezonunda da Werder Bremen’in başarısı için birlikte mücadele verdi. Kariyerinde Almanya dışında hiçbir takımda forma giymeyen Ömer Toprak, bugüne kadar Freiburg, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund ve Werder Bremen için mücadele verdi. Geçen sezon Bremen formasıyla ligde 21 maça çıkan Ömer Toprak, 1 kez gol sevinci yaşadı. 27 kez A Milli Takım formasını da terleten başarılı futbolcu, Ay-Yıldızlılar adına iki kez fileleri havalandırdı.

*NURİ ŞAHİN İLE BERABER OYNADI

Ömer Toprak, Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in de eski takım arkadaşı olmasıyla dikkat çekiyor. İkili, 2017-2018 sezonunda Borussia Dortmund, 2019-2020 sezonunda da Werder Bremen’in başarısı için birlikte mücadele verdi.