SONSUZA DEK!

Coşku, gurur, onur...

Aslında bu kadar anlamlı ve özel bir durumu anlatmaya kelimeler yetmez öyle değil mi?  İnsanın yazarken bile elleri titriyor heyecandan. Nasıl titremesin ki?

***

Tam yüz yıllık bir çınar olmuşuz. Gölgesinde milyonlarca mazlum ve mağdurun istifade ettiği. Dostun güven duyup yeri geldiğinde özlemle beklediği, düşmanın ise korku dolu gözlerle baktığı dev bir çınar.

***

Elbette korku dolu gözlerle bakacak düşman... Çünkü onların yegane amacı kökü tarihin ilk başlangıcına kadar dayanan bu asırlık dev çınarı kuran Yüce Türk Milletini yer yüzünden silebilmek.

***

Geçmişte böyle hayalleri vardı, bugün de aynı hayallerle yaşamaya devam ediyorlar. İmkanları olsa gelecekte de aynı hayallerinin peşinde koşacaklar ama tarihin her döneminde olduğu gibi Türk’ün kudreti karşısında elbette diz çökecekler.

***

Bize bu toprakları yurt yapan ve şanlı Cumhuriyet’i armağan eden kahraman ecdadımız nasıl dün yedi düvel birleşmesine karşı hepsini tarihin çöplüğüne gömdü ise bugün de yüce Türk milleti üzerinde hayal kuran alçaklar ve onların içimizdeki tasmalıları bilsinler ki hepsi hak ettiği sonla elbet bir gün tanışacak.

***

Çünkü sarsılmaz bir irade ve vazgeçilmez bir yeminle vatanına, milletine, Cumhuriyeti’ne bağlı milyonlar var ve onlar hep bir ağızdan coşkuyla gururla her daim "Sonsuza dek yaşasın Türkiye Cumhuriyet’i, Var olsun yüce Türk milleti" demeye devam ediyorlar.

SON SÖZ

"Varlığım Türk varlığına armağan olsun" diyerek canlarıyla, kanlarıyla bu cennet vatanı ve Cumhuriyet’i bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.