SON VURUŞLAR YAKTI

Son 3 haftada 2. yenilgisini Ankaragücü karşısında alan Antalyaspor'da oyun kalitesi sınıfı geçerken, son vuruşlar ise sınıfta kaldı.

Ankaragücü'ne kaybederek son 3 maçtaki 2. yenilgisini alan Antalyaspor'da son vuruşlar can yaktı. Yüzde 60 topla oynama oranı ve 13 şutla bu sezonun en verimli maçlarından birisini oynayan Kırmızı-Beyazlılar, Başkent deplasmanından puansız dönerken büyük bir sürprize imza attı. Forvet oyuncuları Gökdeniz Bayrakdar ve Dever Orgill'in yokluğunda pozisyon üretmekte zorlanmayan Akrep'te yaşanan yenilgi son vuruşlardaki etkisizliğe bağlandı.

"10 NET GOL POZİSYONU"

Kırmızı-Beyazlıların bu sezonki hücum anlamında en başarılı maçlardan birisini çıkardığını belirten Teknik Direktör Ersun Yanal, 10 tane net pozisyon yakaladıklarını, ancak topu çizgiden geçirmeyi başaramadıklarına vurgu yaptı. Alanyaspor maçını da hatırlatarak gol atamadıkları son iki maçı kaybettiklerine dikkat çeken Yanal, "Ankaragücü maçında çok pozisyon ürettik ama cömert davrandık. Oyuncular oynamak istediğimiz oyuna karşı disiplinliydi, ancak iki kale direği arasından topu gönderemediler. Oyun, bizim kontrolümüzdeyken bir gol yedik. Oynadığımız oyunun karşılığı bu değildi. Bu oyunu devam ettirirsek bizim lehimize çok şey gelişecek. Bunun devam edeceğini düşünüyorum. Oyuncularımızın çok daha farklı gelişeceklerini ve istediğimiz sonuçları elde edecek takım olma yolunda olgunlaşacaklarını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"FUTBOLUN ADALETİ YOK"

Antalyaspor'un Brezilyalı savunma oyuncusu Naldo da savunma ve hücum anlamında iyi işler çıkardıklarını, ancak tek pozisyonla kaybettiklerini ifade ederken, "Çok fazla pozisyon yakaladık ama değerlendiremedik. Rakip tek pozisyonda golü buldu. 'Futbolun adaleti yok' denen bir andayız. Bu yenilgiden dersler çıkarmalıyız" dedi.

"ÇOK KAÇIRDIK"

Hakan Özmert'in sakatlanmasının ardından oyuna dahil olan Doğukan Sinik ise, "İlk yarı 5 tane pozisyonumz var. İkinci yarı da çok kaçırdık. Futbolun içinde gol var, atmayı başaramayınca kazanamadık. Daha iyi oalcağız" sözlerine yer verdi.