SON KEZ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BAŞLADI! GÖZLER 1 TEMMUZ GENELGESİNE ÇEVRİLDİ...

Bu hafta sonu 81 ilde Cumartesi akşam saat 22:00'den Pazartesi sabah 05:00'e kadar son kez sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. 1 Temmuz itibariyle ise hafta içi akşam saat 22:00'de başlayan sokağa çıkma yasakları da tamamen sona erecek.

Hafta sonu sokağa çıkma yasakları 1 Temmuz tarihinden itibaren tamamen sona eriyor. Gerçekleştirilen son Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasakları ve tüm yasakların kaldırıldığı müjdesini vermesinin ardından gözler İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanması beklenen 1 Temmuz genelgesine çevrildi.

YKS’YE GİRECEKLER DİKKAT!

YKS'ye girecek adaylar ve refakatçileri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak. İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tedbirleri" konulu genelge gönderdi.

Sınav görevlileri ve sınava girecek adaylar ile beraberindeki refakatçi ve/veya yakınlarının, YKS sınavına katılmak/görev almak üzere özel araçlarıyla yapacakları şehirlerarası seyahatleri için seyahat izin belgesi aranmayacak ve yapılacak denetimlerde belirtilen kişilerin görev belgesi veya aday giriş belgesini ibraz etmeleri yeterli olacak.

HABER MERKEZİ