SON DAKİKA! ÜLKE GENELİNDE YAĞIŞLI HAVA HAKİM OLACAK

Son dakika haberine göre 10 Aralık Perşembe hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülke genelinde yağışlı hava hakim olacak. Uzun süredir hava, mevsim normallerinin dışında takip ediyordu. Yarından itibaren gelecek hafta ortasına kadar yağışlar; batı, güney ve iç bölgelerde aralıklarla görülecek. Yağışlı hava Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de zaman zaman kuvvetli olması tahmin ediliyor. Peki, ülke genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak? Meteoroloji’den uyarı geldi mi? İşte 10 Aralık 2020 Perşembe hava durumu…

Son dakika haberine göre; 10 Aralık Perşembe hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz bu sabahtan itibaren ılık ve yağışlı hava sistemlerinin etkisi altına girecek. Ilık ve yağışlı hava sistemi, Orta Akdeniz üzerinden gelecek. Batı, güney ve iç bölgelerde aralıklarla görülecek yağışların gelecek hafta ortasına kadar süreceği tahmin ediliyor. Özellikle Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de zaman zaman kuvvetli yağış bekleniyor.

Öte yandan Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, yurdun güney ve batı kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor. Hava sıcaklıklarında yurt genelinde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin biraz üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

 

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

EDİRNE 10°C, 15°C

Parçalı çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu

İSTANBUL 10°C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR 13°C, 19°C

Parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı

MUĞLA 5°C, 14°C

Parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı

ADANA 8°C, 20°C

Parçalı bulutlu

ANTALYA 11°C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

HATAY 5°C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu

MERSİN 12°C, 20°C

Parçalı bulutlu

ANKARA 1°C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK 10°C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu

TRABZON 9°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu

ERZURUM -4°C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu

GAZİANTEP 2°C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu

ŞANLIURFA 5°C, 15°C

Parçalı ve az bulutlu

HABER MERKEZİ