SON DAKİKA SAĞANAK UYARISI!

Son dakika… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve batısı, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Bursa, İzmir, Aydın, Manisa, Denizli, Uşak ve Sinop çevrelerinin yağmur ve sağanak, Muğla ve Antalya çevrelerinin gök gürültülü sağanak, Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki, bugün hava nasıl olacak? İllere göre hava sıcaklıkları nasıl olacak? İşte alınan son verilere göre 19 Kasım 2020 Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu…

Son dakika… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve batısı, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Bursa, İzmir, Aydın, Manisa, Denizli, Uşak ve Sinop çevrelerinin yağmur ve sağanak, Muğla ve Antalya çevrelerinin gök gürültülü sağanak, Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri, sabah saatlerinden itibaren Muğla’nın kıyı kesimleri ile Antalya’nın batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yağışla birlikte güneybatı kesimlerinde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi beklenmektedir.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; bu gece saatlerinde Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Muğla’nın kıyı kesimleri ile Antalya’nın batı kıyılarında kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara'nın kuzey ve batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (40-60 km/saat) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

BURSA 4°C, 15°C

Çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

İSTANBUL 9°C, 15°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

İZMİR 9°C, 15°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

MUĞLA 4°C, 14°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA 9°C, 23°C

Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA 15°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; batı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ISPARTA 6°C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

ANKARA 3°C, 10°C

Parçalı bulutlu

ESKİŞEHİR 2°C, 12°C

Parçalı bulutlu

KONYA 3°C, 10°C

Parçalı bulutlu

TRABZON 10°C, 14°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu gece saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ERZURUM -4°C, 6°C

Parçalı bulutlu

DİYARBAKIR 0°C, 16°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

GAZİANTEP 4°C, 15°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

ŞANLIURFA 6°C, 18°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

HABER MERKEZİ