SON DAKİKA METEOROLOJİ’DEN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI! İŞTE 8 ARALIK HAVA DURUMU…

Son dakika haberine göre 8 Aralık Salı hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara, Ege, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz ile Giresun, Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli ve Malatya çevreleri ve Artvin'nin iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki, ülke genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak? Meteoroloji’den uyarı geldi mi? İşte 8 Aralık 2020 Salı hava durumu…

Son dakika haberine göre; 8 Aralık Salı hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji'den yapılan değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz ile Giresun, Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli ve Malatya çevreleri ve Artvin'nin iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Güney Ege ve Batı Akdeniz'de yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Artvin'in iç kesimlerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olmak üzere Aydın'ın kıyı kesimleri, Muğla, Antalya ve Mersin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis görülmesi bekleniyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL 11°C, 14°C

Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı

İZMİR 10°C, 17°C

Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MUĞLA 7°C, 13°C

Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA 10°C, 18°C

Parçalı çok bulutlu, sağanak yağışlı

ANTALYA 13°C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

HATAY 8°C, 16°C

Parçalı çok bulutlu, sağanak yağışlı

MERSİN 13°C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA 4°C, 11°C

Parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu

KASTAMONU 0°C, 10°C

Parçalı çok bulutlu, yarın yağmurlu

ZONGULDAK 9°C, 17°C

Parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu

TRABZON 9°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin yüksekleri karlakarışık yağmur ve kar yağışlı

ERZURUM -5°C, 3°C

Parçalı çok bulutlu, kar yağışlı

GAZİANTEP 4°C, 10°C

Parçalı, zamanla çok bulutlu

ŞANLIURFA 6°C, 14°C

Parçalı, zamanla çok bulutlu

HABER MERKEZİ