SON DAKİKA METEOROLOJİ’DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI! İŞTE 4 ARALIK HAVA DURUMU…

Son dakika haberine göre 4 Aralık Cuma hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; öğle saatlerinde Antalya’nın batısında (Kemer) yerel olarak kuvvetli yağış (21-50 kg/m2) olması beklendiğinde meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi. Peki, ülke genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak? Meteoroloji’den uyarı geldi mi? İşte 4 Aralık 2020 Cuma hava durumu…

Son dakika haberine göre; 4 Aralık Cuma hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Ülkemizin batı kesimleri ile Doğu Karadeniz kıyılarının parçalı ve yer yer çok bulutlu, Antalya ve Muğla çevreleri ile Aydın’ın kıyı, İzmir’in batı, Burdur’un doğu ve Isparta’nın güney ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Cuma) öğle saatlerinde Antalya’nın batısında (Kemer) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte, yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL 7°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu

İZMİR 8°C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) batı ilçeleri sağanak yağışlı

MUĞLA 5°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile zamanla il geneli aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ADANA 8°C, 22°C

Parçalı bulutlu

ANTALYA 13°C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Cuma) öğle saatlerinde batısında (Kemer) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

HATAY 7°C, 18°C

Parçalı bulutlu

ISPARTA 5°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, güney kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı

ANKARA 3°C, 15°C

Parçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK 10°C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu

TRABZON 9°C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu

ERZURUM -4°C, 5°C

Az bulutlu

GAZİANTEP 5°C, 14°C

Az bulutlu ve açık

ŞANLIURFA 7°C, 17°C

Az bulutlu ve açık

HABER MERKEZİ