SON DAKİKA 29 KASIM PAZAR HAVA DURUMU!

Son dakika haberine göre 29 Kasım Pazar hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. MGM'den gelen açıklamada, ülkemizin batı kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, yarın Edirne, Kırklareli, Muğla çevreleri ve Antalya’nın batı kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı, Van’ın doğusu ile Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceğini bildirildi.

Son dakika haberine göre; günlük hava durumu raporu MGM tarafından belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin batı kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, yarın Edirne, Kırklareli, Muğla çevreleri ve Antalya’nın batı kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı, Van’ın doğusu ile Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don ile yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Öte yandan hava sıcaklıklarında önemli bir değişikli olmayacağı ve mevsim normallerinin civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Genellikle güneyli, Akdeniz ile doğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette rüzgar eseceği tahmin ediliyor. Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL 7°C, 15°C

Parçalı bulutlu

İZMİR 8°C, 18°C

Az bulutlu, yarın zamanla parçalı bulutlu

MUĞLA 0°C, 17°C

Az bulutlu, yarın zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

ADANA 7°C, 22°C

Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA 12°C, 21°C

Parçalı, yarın zamanla yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı kıyıları yerel olmak üzere sağanak yağışlı

ISPARTA 2°C, 15°C

Parçalı bulutlu

ANKARA -2°C, 12°C

Az bulutlu

ZONGULDAK 6°C, 16°C

Az bulutlu

TRABZON 8°C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu

ERZURUM -6°C, 6°C

Parçalı ve az bulutlu

GAZİANTEP 3°C, 15°C

Az bulutlu

ŞANLIURFA 7°C, 18°C

Az bulutlu

HABER MERKEZİ