SON DAKİKA HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK? 30 KASIM HAVA DURUMU…

Son dakika haberine göre 30 Kasım Pazartesi hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. MGM'den gelen açıklamada, ülkemizin batı kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Muğla, İzmir ve Aydın’ın kıyı kesimleri, Batı Akdeniz’in yağmur ve sağanak yağışlı, bu akşam saatlerinde Ağrı, Hakkari ve Van’ın doğusu ile Iğdır çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu, yükseklerinin yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceğini bildirdi. Peki, ülke genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak? Meteoroloji’den uyarı geldi mi? İşte 30 Kasım 2020 Pazartesi hava durumu…

Son dakika haberine göre; günlük hava durumu raporu MGM tarafından belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun batı kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Muğla, İzmir ve Aydın’ın kıyı kesimleri, Batı Akdeniz’in yağmur ve sağanak yağışlı, bu akşam saatlerinde Ağrı, Hakkari ve Van’ın doğusu ile Iğdır çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu, yükseklerinin yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 30 Kasım Pazartesi sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Öte yandan Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Genellikle güneyli, Akdeniz ile doğu bölgeler ile zamanla kuzeybatı kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısı ve Kuzey Ege’de kuvvetli (40-70 km/saat) olarak rüzgar eseceği tahmin ediliyor. Güncel meteorolojik uyarı bulunmamaktadır.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL 7°C, 14°C

Parçalı, zamanla çok bulutlu

İZMİR 10°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren kıyı kesimleri aralıklı sağanak yağışlı

MUĞLA 5°C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri aralıklı sağanak yağışlı

ADANA 8°C, 22°C

Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA 14°C, 18°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Pazartesi) aralıklı sağanak yağışlı

ISPARTA 1°C, 10°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

ANKARA -3°C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK 7°C, 15°C

Az bulutlu

TRABZON 8°C, 16°C

Az bulutlu

ERZURUM -6°C, 7°C

Parçalı ve az bulutlu

DİYARBAKIR -1°C, 14°C

Az bulutlu

ŞANLIURFA 6°C, 16°C

Az bulutlu

HABER MERKEZİ