SON DAKİKA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? İŞTE 2 ARALIK HAVA DURUMU…

Son dakika haberine göre 2 Aralık Çarşamba hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Hava durumu tahminlerini duyuran Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuzeybatı kesimlerde sıcaklık değerlerinin 2 ila 5 derece azalacağını bildirdi. Marmara Bölgesi'nde etkisini arttıran soğuk havaların ardından Tekirdağ’da kısa süreli etkili olan kar yağışı yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Edirne'nin Keşan ilçesinde de kısa süreli de olsa etkisini gösterdi. İstanbul'un yanı başına yağan karın ardından hava durumu tahminlerine gözler çevrildi. Peki, ülke genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak? Meteoroloji’den uyarı geldi mi? İşte 2 Aralık 2020 Çarşamba hava durumu…

Son dakika haberine göre; 2 Aralık hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Soğuk havaların etkisini arttırmasının ardından İstanbul'un komşu illerinden kar haberleri geldi. Gece saatlerinde Keşan'da başlayan kar yağışı kısa süreli de olsa etkisini gösterdi. Gece geç saatlerde etkisini kaybeden yağış sonrasında şehir merkezine düşen kar, kısa süre sonra eriyip gitse de şehrin yüksek kesimlerinde ince bir örtü bıraktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kars, Tunceli, Erzincan ve Bingöl’ün yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışının etkili olacağını duyurdu. İstanbul'da ise yağmur ve sağanak yağış etkili olacak.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından etkili olması beklenen kar yağışı dün gece Edirne ve Kırklareli üzerinden ülkeye giriş yaptı. Gece saatlerinde Tekirdağ’ın Malkara ve Süleymanpaşa ilçesinde de etkili olan kar yağışı kısa süreli etkisini gösterdi. Gece saatlerinde kentte kısa süreli meydana gelen kar yağışı etkisini kaybederken, Malkara ile Süleymanpaşa ilçeleri arasında bulunan yüksek kesimler beyaza büründü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından etkili olması beklenen kar yağışı dün gece Edirne ve Kırklareli üzerinden ülkeye giriş yaptı. Gece saatlerinde Keşan'da başlayan kar yağışı kısa süreli de olsa etkisini gösterdi. Gece geç saatlerde etkisini kaybeden yağış sonrasında şehir merkezine düşen kar, kısa süre sonra eriyip gitse de şehrin yüksek kesimlerinde ince bir örtü bıraktı.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL 5°C, 9°C
Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı

İZMİR 7°C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu

MUĞLA 6°C, 15°C
Çok bulutlu ve sağanak yağışlı

ADANA 11°C, 20°C
Çok bulutlu ve sağanak yağışlı

ANTALYA 12°C, 20°C
Çok bulutlu, doğusu ile batı kıyı ilçelerinin sağanak yağışlı

HATAY 11°C, 15°C
Çok bulutlu ve sağanak yağışlı

ISPARTA 4°C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu

ANKARA 0°C, 10°C
Parçalı çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmurlu

ZONGULDAK 9°C, 12°C
Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı

TRABZON 10°C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, batı ilçeleri hafif sağanak yağışlı

ERZURUM -3°C, 5°C
Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kar yağışlı

GAZİANTEP 6°C, 11°C
Çok bulutlu ve sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ŞANLIURFA 7°C, 16°C
Çok bulutlu ve sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

HABER MERKEZİ