Son 3

Taraftarın en sevdiği dönemdir transfer sezonu. 26 Haziran’da başlayan heyecanın tamamlanmasına sadece 3 gün kaldı.

Antalyaspor da sezonu açtığı kadroya 3 takviye daha yapmayı planlayarak son düzlüğe girdi. Liglere verilen milli arada 3-5 gün uzak kaldığım piyasada birçok isim de Kırmızı-Beyazlılarla anıldı.

Geri dönüşle birlikte bazı isimlerle ilgili bilgilendirme ihtiyacı da doğdu.

Antalyaspor’da hedef plan; 3 transfer. Orta saha, kanat ve santrafor...

Ancak duruma göre kanat ve santrafor özelliği olan tek isimle bu iki bölgede de alternatif yaratılabilir.

Bu bölgeler için birçok isim, pek çok medya kuruluşu ya da sosyal medya hesaplarından paylaşılırken, Daniele Verde en doğru paylaşım olarak öne çıktı.

Antalyaspor hem futbolcuyla hem de kulübü Spezia ile resmen masaya oturdu ve uzunca bir pazarlık sürecinin de halen içerisinde. Ancak henüz bir anlaşma söz konusu değil. Spezia ile Antalyaspor’un ortaya koyduğu rakamlar arasında büyük farklar mevcut. Şimdilik bir anlaşma yok ama son 3 günde teklifin ya da beklentinin değişmesi halinde gelişmelere de açık bir pazarlık söz konusu.

Aynı bölge için gündeme gelen ve taraftarı epeyce heyecanlandıran diğer isimse Pione Sisto oldu. Özellikle atletik yapısı ve siyahi olmasıyla taraftarı heyecanlandırdığını düşündüğüm Sisto ile Antalyaspor’un bir ilgisi bulunmuyor. Dolayısıyla transferi de söz konusu değil. En azından şimdilik…

Adı bir İstanbul kulübü olan Galatasaray ile anıldığı için transfer gündemini epeyce meşgul eden Bünyamin Balcı’yla ilgili olarak da net bir teklifin olmadığının altını çizebilirim. Her transfer döneminde kulüplerde yer alan uzun futbolcu listesinin herhangi bir satırında Bünyamin Balcı’nın olması elbette şaşırtıcı bir durum değil, ancak bugüne kadar Bünyamin Balcı için kulübe gelen resmi bir teklif yok ki geçtiğimiz günlerde, “Antalyaspor 3 milyon Euro istiyor” haberinin de nasıl çıktığını anlamak oldukça zor.

Bu transfer sezonu kısa süre kalmasına karşın elbette daha çok su götürür, ancak şu net bir gerçek ki Antalyaspor kısa süre içerisinde üst üste imzalarla medyadaki yerini alacağını hep beraber göreceğiz.