ŞOFÖRLER ALKAN’I SEÇTİ

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası, yeni yönetimini seçmek üzere Antalya Spor Salonu’nda sandık başına gitti. Mevcut Başkan Niyazi Özçelik, Şeref Tezcan ve Mehmet Ali Alkan’ın yarıştığı seçimlerin sonucunda resmi olmayan sonuçlara göre Alkan, 1901 oy alarak, 60 oy farkla yeni başkan seçildi. Alkan'ın rakibi Özçelik 1841, Tezcan ise 345 oy aldı.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası 2022 yılı Genel Kurulu, Antalya Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı’nı Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği(AESOB) Başkanı Adlıhan Dere’nin yaptığı genel kurulda, Antalya Şoförler Odası’nın mevcut başkanı Niyazi Özçelik, önceki dönemde oda başkanlığı yapan Mehmet Ali Alkan ve oda da geçmiş dönemlerde genel sekreterlik görevinde bulunan Şeref Tezcan’ın listeleri yarıştı. Genel Kurul’da başkan adayları arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.

YENİ BAŞKAN ALKAN OLDU

Gerginliğin hakim olduğu Genel Kurul’da mevcut başkan Niyazi Özçelik sarı pusula, Mehmet Ali Alkan kırmızı pusula, Şeref Tezcan ise mavi pusula ile mücadele etti. Çekişmeli geçen başkanlık seçimi sonunda, sandıklar kapandı ve oylar sayılmaya başladı. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni başkanı, 4 bin 80 kişi arasından, bin 901 geçerli oy alarak önceki dönemde başkanlık yapan Mehmet Ali Alkan oldu. Niyazi Özçelik bin 841 oy alırken, Şeref Tezcan 345 oy aldı.

“İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE”

Seçimler sonrasında konuşma yapan yeni başkan Mehmet Ali Alkan, “Uzun maratonun sonucunda bugün seçimi kazandık. Yağmur, çamur, soğuk, sıcak fark etmeden ekip arkadaşlarımızla birlikte bize oy kullanacak esnafımıza gittik, yapacak olduğumuz projelerimizi anlattık ve onların dertlerini dinledik. Bugünde bu çalışmalarımızı seçimi kazanarak taçlandırmış olduk. Bize yakışan ne varsa onu yapalım. 5 bin 514 kişiden 4 bin 80 kişi oy kullanmaya geldi, bin 500 kişi oy kullanmaya gelmedi. Biz bugün 1901 oy aldık. Sorunları hep beraber çözeceğiz. İyi günde de kötü günde de bundan sonrada beraber olacağız. Çalışma arzusuyla hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gönlümden hepinize tek tek sarılmak geçiyor” diye konuştu.

HABER MERKEZİ