SKORU ÇEVİREMİYOR

9 kişi kalan Kayserispor karşısında gol dahi atamayan Antalyaspor'un, bu sezon en büyük sorunu geriye düştüğü karşılaşmalar oldu. Yenik duruma düştüğü maçlardan puan çıkarmakta zorlanan Kırmızı-Beyazlılar, sadece Sivasspor'a karşı puan alabildi.

Süper Lig'in 15. haftasında Kayserispor'a konuk olan ve 9 kişi kalan rakibine karşı sahadan 2-0 yenik ayrılan Antalyaspor, eleştirilerin odağına yerleşti. 24 dakika 10 kişi, 32 dakika da 9 kişi oynayan rakibine karşı puan almak bir yana gol dahi kaydedemeyen Kırmızı-Beyazlılar, bu sezon geri dönüşlerde oldukça büyük sıkıntı yaşadı. Geri düştüğünde oyunu çeviremeyen Akrep, bu sezon sadece Sivasspor'a karşı yenik duruma düştüğü karşılaşmadan puan alabildi. Henüz 10. dakikada geriye düştüğü karşılaşmanın 42. dakikasında öne geçen Akrep, 45. dakikada kalesinde gördüğü golle sahadan 2-2 berabere ayrılırken, geriye düştüğü 7 karşılaşmadan aldığı tek puan olarak kayıtlara geçti.

3 KEZ 2-0 YENİLDİ

Geriye düştüğü 7 karşılaşmanın 6'sından puan çıkaramayan Antalyaspor, 3 kez rakiplerine 2-0 ile boyun eğdi. Fenerbahçe, Gaziantep FK ve Kayserispor'a aynı skorla yenilen Akrep, Adana Demirspor ve Başakşehir'e 2-1, Hatayspor'a ise 3-1 mağlup oldu.

ÖNDEYKEN 5 PUAN KAYBETTİ

Kırmızı-Beyazlılar, önde götürdüğü karşılaşmalarda da kalesinde gördüğü golle 5 puan kaybetti. Sezonun ilk haftasında Göztepe'ye karşı 2 puan bırakan Kırmızı-Beyazlılar, en dramatik yenilgiyi ise Beşiktaş'a karşı aldı. Siyah-Beyazlılar önünde devre arasına 2-0 önde giden Antalyaspor, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.