Skor katkısı yok

Transfer sezonunda özellikle hücum bölgesine önemli takviyeler yapan Alanyaspor, bu isimlerden henüz beklenen verimi alamadı.

Serdar Dursun, Juan Christian, Rony Lopes, Ui-jo Hwang gibi hücum oyuncularının yanı sıra orta sahaya da Gaius Makouta’yı ekleyen Turuncu-Yeşilliler, geride kalan 5 haftada 4 kez gol sevinci yaşarken, takıma yeni katılan hücum oyuncularından henüz skor katkısı alamadı. Juan Christian’ın sadece 36 dakika süre aldığı Alanyaspor’da Serdar Dursun, Juan Christian, Rony Lopes, Ui-jo Hwang çıktığı maçlarda skor üretemedi. Atılan 4 golün 2’sinde Sergio Cordova imzası bulunurken, diğer sayılar ise Balkovec ve Yusuf Özdemir’den geldi.

TEK ASİST MAKOUTA’DAN

Gol katkısı veremeyen Serdar Dursun, Juan Christian, Rony Lopes, Ui-jo Hwang asist katkısı da sağlayamadı. Yeni transferlerden sadece Gaius Makouta, 1-1 sona eren Göztepe maçında Yusuf Özdemir’in golünün pasını verirken, Sergio Cordova’nın kaydettiği 2 golün asisti de Loide Augusto’dan geldi. Antalya ekibinde Balkovec’in kaydettiği gol ise penaltıdan geldi.