SİZİN KAYBETTİKLERİNİZİ ARIYORUM

Dalgıç kıyafeti giyen bir adam su altı dedektörü ile Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde yerli ve yabancı turistlerin denizde kaybettiği ziynet eşyalarını aradı. Ne aradığı sorulan dalgıç kıyafetli adam, “Sizin kaybettiklerinizi arıyorum” diye cevap verdi

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ağırlayan Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde tatilcilerin kaybettiği değerli eşyalar, bazı vatandaşlar tarafından detektörlerle aranarak bulunuyor. Kimisi ekmeğini bundan kazandığını söylerken ziynet eşyası arama taktiği gün geçtikçe gelişiyor. Daha önce sahilde kumda elektronik cihazlarla aranan küpe ve yüzük gibi değerli eşyalar bu sefer denizin içinde arandı. Konyaaltı Sahili’nde dalgıç kıyafeti giyen bir adam su altı dedektörü ile dakikalarca arama yaptı.

“ÇIKIYOR MU BİR ŞEYLER?”

Vatandaşların şaşkın bakışları arasında arayışını sürdüren adama yönelerek ne aradığını soran bir vatandaş, “Sizin düşürdüklerinizi arıyorum” cevabını aldı. Vatandaş, ilk gördüklerinde dalgıç kıyafeti giyen kişinin balık avladığını düşündüğünü belirterek, “İlk gördüğümüzde dalgıç kıyafetli adamı zıpkınla balık avlıyor sandık. Meğer zıpkın sunduğumuz alet dedektörmüş. Kulağında da metale karşı duyarlılık gösteren cihaz var. Ne aradığını sordum. ‘Sizin düşürdüklerinizi arıyorum’ dedi. Çıkıyor mu bir şeyler dedim. Bazen çıktığını söyledi” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA KOZAK