SİZİN GETİRECEĞİNİZ ADALET BÖYLEYSE…

Ah Elmalım vah Elmalım, kadim şehir Elmalım. Döndük dolaştık yine geldik bu evliyalar şehri ilçemize. Yöneticileri tarafından adı yerle yeksan edilen kadim Elmalı’mıza.

Bir dönem aşk skandalları, bir dönemde tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’ndeki skandalları ile ülke gündemini meşgul eden Elmalı. Şimdi de bir DEMOKRASİ ayıbı ile gündemde.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçim sattı mahalline girilmesiyle yaptırdığı afişlerde ADALET vurgusunu öne çıkardı. Burada bir sıkıntı yok.
Ancak bu ADALET vurgusu İYİ Partili Belediye Başkanı Halil Öztürk tarafından kadim Elmalı’da nasıl ayaklar altına alındığını ben anlatayım siz karar verin.

Hem İYİ Parti’nin hem de 6’LI MASANIN DEMOKRASİ anlayışını görün. Sonra bunların olası bir iktidara gelmesi ile yaşanabilecekleri tasavvur edin.

Elmalı Toros Gazetesi sahibi Erkin Özgünsür, sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıyor. Paylaşıma vatandaşların yanı sıra Memleket Partisi Elmalı İlçe Başkanlığı da yorum yapıyor.

O yorumda, “Kaldı 13 ay Erkin bey. Elmalı artık dürüst çalışkan insanlar arıyor. Sekreteri, şoförü sözleşmeli yapmakla, oğlunu belediyede işe başlatmakla bu işler olmaz. Hak adalet ne ise Memleket Partisi yapacak. Herkese adaletli davranacak” ifadeleri yer alıyor.

İşte asıl fırtına bundan sonra kopuyor. ADALET katlediliyor, DEMOKRASİ ayaklar altına alınıyor. Zaten NOTER ONAYLI AŞK SKANDALI kahramanından fazlası beklenemezdi.

Neyse, yorumu yapan kim? Memleket Partisi Elmalı İlçe Başkanlığı. Nereden yapılmış? Memleket Partisi Elmalı İlçe Başkanlığı’nın resmi Facebook hesabından.

Peki, yorumun faturası kime kesiliyor? Belediyede teknik personel olarak çalışan ve 6 yıldır mobbing uygulanan Memleket Partisi İlçe Başkanı Erkan Şahin’e. Nasıl mı?

Belediye Başkanı Halil Öztürk, 13 Ocak 2023’te Şahin’in savunmasını istiyor. Yahu, yorumu yapılan hesap resmi bir hesap! Yine de Şahin 23 Ocak 2023’te savunmasını veriyor ve yorumdaki ifadelerin kendisine ait olmadığını, sosyal medya hesabının ayrı olduğunu belirtiyor.

Lakin ne bu savunma ne de Şahin’in söyledikleri kabul görmüyor. Elmalı Belediyesi Disiplin Kurulu Memleket Partisi hesabından yapılan yorumun suçlusu olarak Şahin’i görüyor ve iş akdini 2 Şubat 2023’te fesih ediyor.



Ben haberin detaylarına girmeyeceğim çünkü LİDER Gazetesi’nde ayrıntıları var. Diyelim ki bu olay bir cinayet. Katil Veli amma Hasan’ın kıyafetini giymiş. Sizce katil kim?

Tabi bu örneklemeler çoğaltılabilir. Yaşanan bu olayda resmi bir hesabın hele hele siyasi parti gibi kurumsal hesapların şifreleri yönetimde birkaç kişide olur. Onlar yorum ve duyuru yapar.

Ama burada öyle olmamış. Zaten mobbing yapılan ve fatura kesilmesi gereken biri yani suçun yükleneceği bir kişi varken gerçek kişi araştırılmadan fatura hemencecik garibana kesilmiş.

Beyler; sizin Genel Başkanınız Meral Akşener “ADALET GETİRECEĞİZ” derken neyin nesi, hangi ADALET bu? Sizin DEMOKRASİ anlayışınız bu mu?

Hadi ADALET anlayışınız bu diyelim. O zaman belediyede çalışan ve farklı siyasi görüşlerde olan her çalışanınızı yaptıkları yorumlar nedeniyle işten çıkarmanız gerekmez mi?

Ama yoook sizin amacınız belli. Sizin amacımız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Siz ki İYİ Parti’den istifa etti diye başka bir çalışanınızı bile işten attıktan sonra fazla söze gerek yoktur sanırım.

Ama bu ülkede gerçek ADALET mutlaka tecelli edecektir ve sizin yaptığınız bu saçma sapan uygulamaya DUR diyecektir. Çünkü sizin görmediğiniz ADALETİ yargı görecektir.

Unutmadan; Erkan Şahin’in 3.5 ay önce bebeği dünyaya geldiğinde istediği yıllık izni yerine niye sadece yasal 5 günlük iznini verdiniz. Acaba bu da sizin HOŞGELDİN BEBEK ADALETİNİZ Mİ?

GERİ ADIM ATTILAR!

Geçen hafta İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı ile ilgili, ‘BAŞKANLARI KADIN TEŞKİLAT ERKEĞİMSİ’ başlıklı bir yazıyı kaleme almıştım. Vahdet Afşin Karacan yönetimini eleştirmiştim.

Nedeni ise, İl Başkanlığı Divan Kurulu belirlenirken 49 kişilik il yönetiminde 13 kadından bir tek ismin bile 19 kişilik listeye girememiş veya alınmamış olmasıydı!

Bunlar benim tespitim ve bana gelen bilgilere göre idi. Tabi bu konu İYİ Parti’de rahatsız oluştururken sosyal medyada da büyük eleştiri almıştı. Hatta DAVA tehdidi bile yapılmıştı.

Hani rahmetli Demirel’in bir sözü vardı ya, “Siyasette 24 saat çok uzun zamandır” diye. Burada da öyle olmuş. İYİ Parti Antalya Divan Kurulu listesine 2 kadın yönetici girmiş.

Kalkınma Politikaları Başkanlığı’na ELVAN ARSLANDOĞAN, Siyaset Akademisi Başkanlığı görevine de HAVVA BETÜL KARATAŞ getirilmiş. 17 erkek 2’si kadın 19 kişilik listenin son hali.

Hay arkadaş, şunu baştan yapsaydınız da eleştiri oklarını üzerinize çekmeseydiniz olmaz mıydı? Ama yenide olsun varsın. Kadınlar adına yine de kazanım oldu ya, bu bile yeter.

BAK SEN UYANIĞA!

Antalya’da MUSA ERTUGAN diye bir siyasetçi var. Kendisini çok yakından tanımam ama ismini duyarım. Son zamanlarda da İYİ Parti ile adı sıkça anılır olmaya başladı.

Kendisi sanırım 14 Mayıs’ta yapılması planlanan seçimlerde milletvekili adayı olmak istiyor. Sonuçta her yiğidin gönlünde bir aslan yatarken, aç tavukta kendini buğday ambarında zannedermiş.

Ertugan beyefendi piyasada telefonla yapılan bir ankette de adı sıkça geçen tek isim. Çünkü ankette “Musa Ertugan’ın milletvekili adayı olarak görmek ister misiniz” diye soruluyor.

Kendisi ise sosyal medyadan paylaşım yaparak, anket firmasının genel merkezin çalışmalarını yapan firma olduğunu vurguluyor. Bir de çıkan sonucun kendini gururlandırdığını, şirket yetkililerini şaşırttığını söylüyor.

Hadi canım sende oradan. O anketi BAL GİBİ kendin yaptırıyorsun. Seni UYANIK seni.